09, Apr2006

Off-road days , 0

Uráčim se napsat o dnešních zážitcích, který vás sice zaujmou asi fakt těžko, ale nic jiného se prostě neděje, protože já pořád jenom spim :) Dneska sem si ani neobtěžovala sundat jeany a normálně jsem vytuhla asi během tří sekund a spala až do teď. Když sem si ty jeany sundala tak jsem se jako docela vyděsila :))) protože jsem měla takový to vrásčitý tělo, víšco. No ale spavá nemoc je prostě spavá nemoc.

Takže zpět k těm dnešním zážitkům. Vydali jsme se “kousek za Příbram” (čti asi sto kiláků za Příbram :)) na Jeep Off-Road Days 2006 jako každej rok. Je to sice pro zvaný, ale my nikdy tu pozvánku prostě nemáme sebou, takže nás pimpovsky vždycky přednostně pustěj bez ní :))) Tenhle rok na tuhle akci vyšla zrovna ta největší kosa, kterou chvílema dopl?oval ještě opravdu příjemnej slejvák. Hned po příchodu jsme se zapsali na testovací jízdy novýho modelu Jeepa – Commanderu. Proběhlo to naprosto nad očekávání. Představovali jsme si totiž tak maximálně nejakou okružní jízdu městem jako vždycky, ale protože Commander je prudce teréní, bylo to pojato opravdu originálně a to právě jízdou v terénu. Jeli jsme s instruktorem a řídil táta. Né že bych mu nevěřila, ale když sme se řítili ze svahu, nebo třeba byli zarytý čumákem v zemi, tak trošku sem si trnula :)) Postupně sme vystřídali všechny tři auta a taky tři instruktory, ze kterých nám jeden obzvlášť dodal seběvědomí, když na otázku jestli se tady už někdo převrátil odpověděl s naprostou pohodou ,,nó, asi tři”. Ale tak zvládli jsme to no :))

Pak jsme ještě okoukli areál, ale ručkování po laně u střechy naky prastarý vojenský haly nás opravdu nelákalo :))) tak sme se nabagrovali u rautovního stolu, kde mimochodem měli úžasnej salát s tu?ákem :)) A jeli sme domů :) Počasí bylo totiž fakt otřesný. Škoda že to nebylo na Příbramskym letišti jako minule a tak sme nemohli podniknout akrobatický lety :’(

9.4.06

Jinak k tomu homosexuálnímu webu.. :))) no Uhlobaronko, nejsem gay, já sem jenom na Pralinku :)))

Tags:

 

» Comments

Say something!