03, Sep2007

Červený trika = dobrý trika , 0

Za poslední dny se toho v mým životě událo vážně hodně, některý z těch věcí jsou příliš osobní jiný zas moc složitý na popsání, tak doufám že nepohrdnete pár zážitkama s menší filozofickou hloubkou..Momentálně si užívám poslední záchvěv prázdnin, i když oficiálně už skončily. Venku prší, nikdo není doma, sedím v potemnělym pokoji a pouštim si nahlas svojí oblíbenou hudbu, nějakym způsobem mě to uklid?uje i když se mi vybavuje spousta vzpomínek a situací. Tu zvláštní pohodu ještě podpořilo sushi z Relaye, který jsem dneska poprvé ochutnala, díky chlapci ve žlutém triku s vadou řeči*. Přišlo mi až dojemný jak byla ta krabička napěchovaná všim potřebnym, od hůlek, přes wasabi, sojovku až po zázvor..

sushisushi
sushisushi

Já jsem si celkem pochutnala, protože cokoliv co alespo? trošku napodobí chuť sushi mě dostatečně uspokojí, ale pokud se chystáte jíst sushi poprvé, rozhodně si zajděte aspo? do restaurace, protože určitej rozdíl chutí tu cejtit byl :) Jinak v Relayi pořídíte buď sadu sushi + maki nebo jen maki asi kolem 140 kčs. V mém balení byly 4 rolky a 2 kusy sushi, těžko posoudit jestli je cena přehnaná nebo ne..

Jinak první den v Septimě proběhl víceméně v pohodě, přibyla nám nová spolužačka, je z německa a přijela se k nám na rok učit česky, vypadá mile ale ještě ohromující je to, že mluví plynule francouzsky, anglicky, německy a španělsky.. to celkem jde..:)))

Zítra mě čeká první den autoškoly, zatím teoretická hodina, ale i tak jsem z toho lehce vynervovaná, takže když bude někdo tam v davu držet nějakej ten prst, tak budu ráda :)

Takže prozatím se s vámi loučím, doufám že až se ten školní rok trošku rozjede, budou nějaký žhavější novinky o kterých půjde psát..Příjemný večer přeje Vykradačka duší

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)