04, Sep2007

Pravidla provozu , 0

?no, takže první hodina autoškoly se nesla v celkem pohodovym duchu, dokud do třídy nevtrhla jedna dívka z pokročilejší fáze kurzu. Tato dívka byla bohužel takovým tím přehnaně snaživým typem člověka, který například neustále vykřikoval odpovědi do éteru, aniž by si o ně někdo řekl. Pokud učitel vyvolal někoho jiného než ji, vrtěla nervózně nohou, popřípadě neustále otevírala a zavírala zip kabelky. A pak také měla zlozvyk, který mi prostě hýbe s žaludkem a tím je dokončování cizích vět. Máme totiž jako učitele postaršího pána, jehož styl řeči spočívá často ve větách typu : ,,A když je to značená křižovatka, tak je tam co?! [žádná pomlka] No značka!”. Tato slečna však pohotově vždy vpadla do neexistující pomlky svým hbitým hlasem s velmi urgentním tónem. Pokud tohle někdo v mém okolí dělá, v hlavě se mi míhají různé brutální nástroje, spolu s představami rozsekání dotyčného a podobně.

Ale pokud opomenu toto stvoření, obavy se ve směs nenaplnily a všechno proběhlo tak jak mělo. Dvě hodiny teorie mě sice hodně unavily, ale lepší dvouhodinovka a rychle si to odbýt. Stala jsem se také majitelkou knihy pravidel, viz výše, takže jsem na sebe zvědavá :)

A chci poděkovat bohu za to, že se nad námi matikář smiloval a nenutí nás dokončit učebnici kombinatoriky, ale naopak začít krásně novou analytickou geometrii..

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)