15, Dec2007

Jáu! Mám páteř na tom prkně , 0

Nebejt toho čaje, kterej aspoň trochu zmírňuje mojí třeskutou bolest hlavy a kterej může za to že nechrchlám každou setinu sekundy ale jenom každou sekundu (protože když pijete tak znemožníte tělu zároveň chrchlat, což se může občas v životě hodit..takovej jeden můj dnešní postřeh, speciálně pro vás!).. zkrátka nebejt jeho, tak i nadále sedím uprostřed postele, v nepřirozený poloze, jako když na Staromáku seděj zkroucený ty lidi co žebraj, a s prázdným výrazem, jehož pohled vrhá zlost a nenávist na všechny světové strany.

Pokud jste ti nešťastní, co nikdy neokusili krásu zánětu nosohltanu (ach), tak pro vás tu mám takové malé nosohltaní okénko. Víte, zánět nosohltanu není jako všechny ostatní nemoci, on je něco víc. Už třeba jen tím, že má úplně obrácený harmonogram průběhu, což v překladu znamená, že vám není líp a líp, ale hůř a hůř. A tak můžu s potěšením konstatovat že dnes, šestý den této choroby se cítím úplně nejhůř a teď, kdybych mohla, hned bych sem dala nějakou midi (midi je nejúžasnější věc, miluju ten umělý zvuk xilofonu na bází čínských beatů) famfáru. Teď sem se otřásla odporem, protože slovo famfára mi asociovalo “Františka” z kouzelné školky. Jistě se mnou budete někteří souhlasit, že čtyřprocentnější “maňásek” než je František by se našel jen velmi těžko.

Bloc partyPokud jste někdo viděl v televizi záznam Londýnského koncertu Bloc party, zajímal by mě váš názor. Bloc party jsem nikdy před tím neslyšela a tak mě to trošku šokovalo, protože hráli takovej ten něco jako pop rock nebo co.. no prostě představte si frontmana s kytarou jak umíněně zpívá do mikrofonu a sem tam si zaskáče. Máte? A jak ten váš frontman vypadá? Je to běloch s polodlouhým rozvrkočeným účesem s dramatickým výrazem? Ano? Tak to neznáte Bloc party, protože tam přišel na podium frontman, a to takovej, že to byl ňákej indoafroameričan s afektovaným úsměvem a divnýma poznámkama. Navíc při pokusu o skákání se mu zamotal kablík do kytárky. Chichichi. No jak to tak po sobě čtu, tak to asi vyznívá trošku rasisticky, tak to sem jako nechtěla. Jenom že v dnešní době může vzniknout už prakticky cokoliv. Ostatně “bílý rapper Eminem” (miluji titulky komunistických deníků) je toho důkazem..nebo třeba taky když Britney zpívá “I love rock’n'roll”. Což mi připomnělo jednu věc, kterou dneska řekl Snoop Dogg, když sme spolu snídali. Zadíval se na mě, chvíli se zamyslel a pak pronesl:

,,Mám moc rád Irsko, všechno je tam zelený. A zelená je moje nejoblíbenější barva. Zelený sou třeba peníze…peníze……….PENÍZE.”

No česky to nebylo, žejo, ale co bych pro vás neudělala.snowboarding

No a poslední tejden školy před náma. A pak přijde ta zkáza.. ten uměle vytvořenej bezpáteřní “svátek” kdy si musí každej s každym dát dárek a předstírat jak je všechno báječný.

Uchrchlaná říká:
ja vo tech prazninach prijedu (oznamovaci veta)

theultraviolet@email.cz říká:
dobra.(zoufala, vyhybava odpoved.)

Tags:

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)