05, Feb2008

Jee tady je to ale velký! , 25

Tak ze všeho nejdřív vám chci moc poděkovat za komentáře, mám z nich radost :) Obzvlášť když zjišťuju že to tu třeba čte někdo, koho ještě neznám. Ráda objevuju kreativní lidi kteří mají co říct. Ráda sleduju jak se kdo vyvíjí, posunuje. Hlavně když je ze všeho vidět a cítit že ten člověk má svou hlavu a snaží se přijít s něčim novým. Zárove? můžu maximálně politovat ty, kteří neumí unést kritiku. Tak.

Vysvědčení mě potěšilo. Rok co rok na osmiletým gymplu přituhuje a septima mi zatím připadá tak nějak nejnáročnější .. hlavně asi matematicky. Úlevnou částí učení se stává chemie, protože nám tenhle rok na dobro skončí a vlastně momentálně bereme vcelku zajímavý věci, jako jsou například sacharidy. Po všech těch derivátech konečně něco co dává alespo? náznak smyslu.

1.pololetí

B's bday!Vysvědčení sme završili v sestavě já, Cký a Blondýna, kterou samozřejmě musim jmenovat jako poslední, protože byla vcelku bezvýznamným článkem týhle sešlosti – jenom slavila 18tý narozeniny a celý to zaplatila. Zkrátka sme sežrali dvě obrovský mísy plný sushi v naší oblíbené restauraci, opojili se lahodným saké (což zas byla úžasná eskapáda, protože sme s Blondýnou seděly u stolu a mudrovaly nad dvěma japonskýma názvama pro saké .. načež sme se rozhodly to neřešit.. a tak sem se ještě pro ujasnění Blondýny dotázala:,,Takže řeknem prostě jednou saké a hotovo?!” odpovědí se mi dostalo: ,,Jo.” poté skutečně přišla servírka a optala se ,,Tak co si dáte k pití”.. no a Blondýna samozřejmě vypadla z role a suveréně prohlásila ,,Jednu neperlivou vodu” .. načež vykolejila i mě takže sem řekla akorát ,,Já taky” .. a bylo to v hajzlu.) a pak sme vedli dialogy. Při těchto rozpravách se tedy nakonec došlo k závěru, že s ,,Kovim” se nedá probírat sado maso (na tom sme se shodli já a Cký a přitom jsem opravdu radši nějak hlouběji nepátrala po tom, jak to Cký může vědět..). Jikry v řase, které byly umístěny uprostřed talíře dlouho čekaly na svého majitele. Nikdo se k nim moc neměl. takže jsem musela zasáhnout, Blondýně sem přidělila úhoře, protože je teda oslavenec, a já a Cký sme si zahráli K?MEN NŮŽKY PAPÍR o výše zmíněné jikry. Snad poprvé v životě jsme tuhle dementní hru vyhrála a mohla se radovat z lososa. Chudák Cký. No chtěla sem asi napsat ještě něco, ale Cký to v blogu obsáhl celkem vyčerpávajícně. Jelikož sem si celej večer zapisovala do mobilu ,,hlášky”, což se většinou na akcích vyplácí – ovšem tato akce byla natolik zběsilá, že některé ,,hlášky” nedávají smysl a dokonce mám podezření že je ani nikdo neřek, například ,,hláška”: ,,Kde může bejt?!”.. ,,V sauně” je přímo dechberoucí hahahahhahah. Jinak fotky jsou na rajčeti :)
CliniqueJinak sem testovala tenhle set clinique.. myslim že nějak 1100 to stálo.. v krabičce byl krém na oči (žádný blahodárný účinky nezjištěny:D), miniaturní řasenka (nespolehlivá, když chce tak se rozmaže), odličovač – s olejovou bází, takže pokud nejste zvyklí, přibližně dvě minuty nevidíte na obě oči :D ale jinak byl asi nejpozitivnější věcí z cělýho setu .. no a průhledná taštička. Na Clinique je fajn že je speciálně pro alergiky, neparfémovaný výrobky.. ale asi budete se mnou souhlasit když napíšu, že neni nad úžasně vo?avej krém. Takže já bych do toho už příště nešla.

Tags:

 

» Comments (25)

  1. mas pouzivat Chanel

    » reagovat

  2. mas pouzivat Chanel! :)

    » reagovat

  3. Teda já nevím, ale mě septima přišla právě nejlehčí a to právě v matice, kdy jsem dostala na vysvědčení dvojku a celá třída včetně matikáře tomu nemohla uvěřit, ptž jsem normálně prolízala ze čtyřkama :D

    » reagovat

  4. Cký: ok, budeš mě taky zásobovat jako Blondýnu?:D

    Aluu: coze ty pises blog? a takhle dlouho? jaktoze o tom nevim! no asi zalezi na tom co ste brali.. my delame stereometrii :(

    » reagovat

  5. Jako ja si tech komentaru u minulyho zapisku bec nevsimla!! Si tam musela dat dodatecne?!! Btw dokonala fotka :D

    » reagovat

  6. SUSHI! *in love* wow! taková velká porce…
    mno a gratuluju k vyznamenání xD

    » reagovat

  7. Vy berete stereometrii a přesto prospíváš s vyznamenáním? Tak to máš můj velkej obdiv o.O Stereometrii nesnáším, nikdy mi nešla a pokazila mi můj zatim nejlepší průměr v matice.

    » reagovat

  8. Jestli je septima nejnáročnější..těžko posoudit. Mě to připadá děsný furt :D
    Stereometrie a přesto vyznamenání, to smekám :D

    » reagovat

  9. né tak já sem vás teďko strašně mystifikovala..:D známka ze stereometrie už není zahrnutá v hodnocení prospěchu prvního pololetí.. tam je akorát analytická geometrie :)

    » reagovat

  10. no tak to se těším na komentáře k oktávě :-D

    » reagovat

  11. Tos mě s Clinique překvapila docela :) Já na to slyšim vždycky úplně úžasný reakce ode všech… :)

    » reagovat

  12. ailyn: no co budeme brát v oktávě snad ani nemám odvahu zjišťovat.. jo neni to binomická věta? třeba se mi ještě nakonec podaří propadnout :))

    Natalinka: no ale ten odličovač je fakt kouzelnej, to zas jó, skoro jako v těch reklamách na jar, jak tam setřou stoletou špínu jednim lehkym tahem, tak tohle je to samý.

    » reagovat

  13. natalinka :))))))) já mám taky takovej odličovač, na moje extreme černý stíny potřebuju takovej, taky setřu jedním tahem a mám čístý voko:)) tak třeba ho pak zkusím, až mi dojde ten můj :) si budu objednávat jednu řasenku z US, tak k tomu přihodím nějaký odličovací mlíko tyhle značky XDD jinak o krémech okolo očí vím celých 0%, takže to nemůžu komentovat XD

    » reagovat

  14. mě hrozně voní Nivea, tak jsem si koupila takovou tu klasickou…jenže jsem na ní alergická a nemám to srdce ji vyhodit. Tak ji jenom očmuchávám :D
    A sushiii

    » reagovat

  15. jak to tak čtu tak se tu docela nechytám…

    » reagovat

  16. Carrie: Já píšu blog defacto nonstop celý čtyři roky :D
    Jinak stereometrie mi nic neříká, to je fakt, bože, co to do vás hustí?!

    » reagovat

  17. Sucké řešil hrozně Austin Powers…

    jinak chemie mi hrozne šla…člověk žere sacharidy,tudíž je nositelem sacharidů…no dobry jednou na svůj blog ofotim svoje trojky z chemie na základce

    » reagovat

  18. Ja dostala k narozeninam od kamaradky sadu Garnier pro suchou a citlivou plet .. a ten krem musim vazne pochvalit! Pouzivala jsem drive normalni Dove, ale obcas me malinko stipal nebo palil .. zato tenhle

    » reagovat

  19. čím vyšší ročník, tím mi přišel jednodušší…

    oktáva největší pohoda, ptž už jste ti maturanti a musíte se učit na tu maturitu, takže nematuritní předměty šly úplně do kopru :))
    a maturita fraška, ale o tom až jindy ;)

    jinak Nivea je Nivea :)

    » reagovat

  20. s tou matikou a chemii sem na tom podobne, kdyz opomeneme vyznamenani :D
    kazdopadne sem ti chtela rict, kdyz uz tu mas ty komenty, ze mam tvuj blog rada ;) je prima ten archiv a tesim se na portfolio :) jestli bude :D tak paa a mej se ;)

    » reagovat

  21. Taky kamarádka řikala, ať se připravím na kvintu a kvinta největší lehárna.. o sextě taky vykládala, jak je to náročný a nepříjde mi to teda.. :))

    » reagovat

  22. ja mam teda rok od roku horsi znamky,takze se desim, co bude za rok v septime, protoze na matiku nemam bunky :)))

    » reagovat

  23. Eeeeeeeee, já chci novej zápiseeeeek :’(

    » reagovat

  24. maya – něco říkej o bunkách na matiku XDDD

    » reagovat

  25. je to i binomická věta. mimo jiné. dnes jsem se dozvěděla, že ovládáme už i limity posloupnosti. prý.

    » reagovat

Say something!