13, Jun2008

Splodina Krebsova cyklu , 14

Měla bych teď dělat tisíce věcí jenom né sedět tady a psát .. mimo jiné bych měla dělat seminárku na programování, která je alespo? ale hotová z 2/3; vypisovat si dějepis na středu a chemii na pondělí.. máknout na jednom placenym projektu atd atd. ale nemůžu se už k ničemu dokopat, vidina léta kazí veškerou mojí pracovní morálku. Vidina dostání známky z matiky mi potvrzuje že lepší už to nebude a proto bych se měla radovat z toho co je. A vidina příštího roku mě zžírá každou chvíli, 8 let je přiliš.

.. no tak tohle sem vyplodila a nepublikovala 25.května. Jak vidíte, ustála sem to a sem víceméně živá a zdravá. Což ovšem neznamená, že by bylo po všem. Poslední smrtelná křeč předposledního ročníku na gymplu. Hnusný uzavírání známek a testy nakumulovaný co nejblíž k sobě. Kdybych měla popsat sebe v minulym týdnu, probíhalo by to asi nějak takhle: krotká mumie, právě vylezlá z hrobu, volně se pohybující, se skelným pohledem a tikajícím rohovkou, na veškeré podněty odpovídající dvěma způsoby a) podrážděně, kdy se samovolně z mastných vlasů vytvoří emo patka a rty jednoslovně a co nejmí? konkrétně odpovídají na otázky ohledně známek; b) emotivně, na otázky typu ,,Ahoj, jak se máš?”/,,Jakej si měla víkend?” okamžitě propukávám v pláč, rukama si zajíždím do mastných vlasů a po zdi zádama s dramatickým obličejem sjíždím do kouta.

To všechno je provázeno tím, že prakticky nejim, což první dva dny bylo způsobeno tím že na sebe chci strhnout pozornost a evokovat tím v rodině to, že sem děsně ale děsně nešťastná. A dva zbývající dny tím, že prostě doma neni co jíst, až na slizké těstoviny v umělohmotné nádobě, které se na mě smějí, s kapičkama vody na svém povrchu a páchnoucí po podivném druhu masa.. tudíž moje hladovka s osudovým podtextem splynula s ostatními členy rodiny a opět nepřišla má chvilka slávy.

To, že se blíží konec v nás všech fakt kazí učební morálku a dostavují se už každoroční předzvěsti letní demence. Pro ukázku, například vcházíme do učebny fyziky (smrad v ní sem už rozepisovala asi ve třech postech, takže ten fyzikálně zandebáme), kde jsou zatemněné žaluzie a zatažené záclony. Blondýna vejde a kdo z vás čeká, že řekne: ,,Takový zatažený žaluzie a záclony tady!”.. je na omylu. Blondýna vejde a s úplnou samozřejmostí obhajování Nobelovy ceny řekne: ,,Taková noc tady!”.

Noc se rozhostila i v mém srdci. Poněvadž ono nestačí, že mi někdo čórnul peněženku viď, mojí oblíbenou, s fotkama a dopisama a s hokejovou kartou Claude Lemieux.. ale minulej tejden mi byl čórnutej i foťák, což teda někdo solidně přehnal a budu to dál řešit, sem schopná všeho. Kdybych ho aspo? někde nechala a mohla si říct že sem kráva a můžu si za to sama.. ale bohužel.. byla sem sprostě okradena. Sice už skoro neostřil a nic..ale stejně.. z rukou sem ho ty 3 roky skoro nedala a chybí mi. A co to znamená pro vás? No asi že místo fotek se teď nějakej ten tejden musíte spokojit jenom s mýma retardníma videama.. ale musíme počkat na Jakuba, bez jeho úvodů typu ,,Ty mě kameruješ!” to neni vončo!

Mám čaj a mám bebe s jogurtem a nic odpornějšího sem dlouho nejedla. Takže odcházím vstříc novému dni.

Tags:

 

» Comments (14)

  1. Ernnnst Mijér13 Jun 2008 14:09

    fascinující post:D

    » reagovat

  2. Vod tebe se už nikdy kamaerovat nenechám:DD Ty me podrazis a das to na net, fuj!!:D

    » reagovat

  3. Takový souznění, zrovna to čtu a ty BeBe jim taky XD na protest ale holduju tou jejich výtečnou chutí.mnam

    » reagovat

  4. nojo ale musíš ještě uvést jaký bebe vlastně máš.

    » reagovat

  5. fuuj bebe s jogurtem. nejim ani jedno..:)) to jen tak mimochodem..jsem rada,ze jsi skolni zaprah zvladla,.. vzdycky kdyz jsem tady prisla a videla nadpis Kluci, kde mate pribory? tak jsem si rikala,co asi delaas, ze se nestaras o street soul shit.. takze dneska konecne…:D
    chybi mi ucebna fyziky u nas na gymplu, taky tam byla vždycky uplna noc :D

    » reagovat

  6. ono to totiz neni bebe + jogurt, ale novinka “bebe s jogurtem”
    dve priplacly susenky a mezi nima vysusena hmota, ktere rikaji jogurt:D

    » reagovat

  7. Lucyje dokázala vždycky bejt tak pesimistická a mně se to vždycky tak líbilo a vždycky to pesimisticky vycházelo… Zkurvenej ten svět, že

    » reagovat

  8. bebe s jogutem jsou pěknej humáč. a divim se, jak všichni podléháme reklamě a s radostí to ochutnáváme :)

    » reagovat

  9. miluju pozitivni lidi!! :) sem rada, ze nejsem na tomhle svete sama…

    » reagovat

  10. Moniskka: Jo táááák, to já vůbec nevím, jsem myslela že má nějaký bebe a k tomu přijídá jogurt :) To taky někdy ochutnám XDDD

    » reagovat

  11. Měla bys být spisovatelka, minimálně novinářka. Tvé neotřelé slovní obraty mě vždy pobaví a používáš je s neskutečnou lehkostí.
    Učebna fyziky je nejvíc. Na ty hodiny tam nejde zapomenout. S nostalgií, sobě tak cizí, musím přiznat, že mi při tvých zápisech o škole mnohdy málem ukápne slza (jen málem). Asi se budu muset po roce vrátit na místo činu a připomenout si jak bytostně jsem to tam nesnášel=)

    » reagovat

  12. Co učebna fyziky, my jsme měli naprosto hardcorovou učebnu biologie! Smrdělo to tam křečkama, v akváriu plavaly bříškama nahoru rybičky a katedra byla pokryta vrstvou neidentifikovatelného lekpavého čehosi…
    A ty Bebe… zase o něco přicházím, to musím taky ochutnat, abych pak mohla říkat, jakej je to hnus:)

    » reagovat

  13. to s těma těstovinama, to je jak u nás :D
    proč furt ten nadpis čtu jako ‘Splodina Kresbova stylu’?
    Äv: představila jsem si naši učebnu biologie..říkám si…přesně! a pak mi došlo, že jsi nejspíš myslela tu stejnou xDDD

    » reagovat

  14. Teďka tady mám BEBE s jogurtem a je to úplně výborný XDDDDDDDDDDDDD

    » reagovat

Say something!