18, Nov2008

Supergirls don’t cry , 10

.. takže zřejmě supergirl nebudu. Včerejší noc mě zas jen utvrdila v tom, že jsem psychopat. Připadá mi, že nikam nepatřím, že je tak nějak všechno divný a nejistý. Nedokážu si vysvětlit ty stavy co mívám, když mi hlavou blýskaj vzpomínky na všechno co bylo a já to nedokážu zastavit. Když zavřu oči, promítá se tam celej můj život a když je pak otevřu, přes slzy prakticky nevidím. A na otázku ,,Proč pláčeš?” neumím najít odpověď. Asi je toho na mě už moc. Proto pak po celym dnu učení skončím u televize u nějaký sračky typu Hledá se táta a nehnutě zírám. Myslím že to byla máma, kdo jednou prohodil, že nechápe proč se na to dívám, když podle všeho jinak v celku vykazuju známky inteligence. Odpověděla jsem, že v tom to asi bude – potřebuju vypnout u něčeho naprosto bezduchýho, co po mozku nebude chtít další aktivitu.

Tak už máme datum. Máme dokonce i druhý datum, do kterého se musíme přihlásit k ústní maturitní zkoušce. Tři řádky jsem vyplnila bez mrknutí oka, tiku v ruce a bez ka?ky. Čtvrtý řádek je sice taky vyplněný, ale přibližně každou půl hodinu mám chuť to úplně změnit. Nesnášim tuhle jednu z mnoha svých špatných vlastností.. absenci sebedůvěry. Ve snech vidím, jak vyučujícímu jdu oznámit, že hodlám maturovat z jeho předmětu a vyslechnu si větu: ,,Tak to je dobrej vtip. Ty? Haha.” No prostě myslim, že ten přihlašovací papír budu u sebe sušit do posledního možnýho dne a určitě se do tý doby zbláznim. Dokonce mám i kopii s ještě nevyplněným čtvrtým řádkem, takže to bude ještě zábavička, až mě popadnou nějaký psychopatický stavy že to prostě nemůžu dát a nakonec se zapíšu na Základy společenských věd a bude všechno v háji.

No tak snad z jiného soudku ne? Prožila jsem úžasnou sobotu s mámou. Kolem poledne jsme vyrazily do Prahy, chodily po obchodech a poobědvaly u Mc’s. Možná se to nejeví jako něco spešl, ale přesně něco takovýho jsem potřebovala. Na nic nemyslet, jenom prostě být s ní a prožít báječnej den. Miluju ten fakt, že se spolu dokážem zasmát snad všemu. Předešlej den byl taky zajímavej.. večer jsme si povídaly a bylo mi vysvětleno proč se s tátou už pár dní nebavěj. Dejchlo to na mě hrozně nepříjemnou náladu, která trvala prakticky až do neděle. Instituci manželství fakt nerozumim a nemyslim si, že jí někdy v budoucnu porozumím. V tu sobotu jsme zakoupily šaty na ples číslo jedna, samozřejmě se úplně minuly s původní představou – tedy dlouhé až tam kam oko dohlédne, aby nebylo vidět mých chatrných noh snažících se o tanec. Realita: mám malé černé, nevejdou se mi do nich prsa, nohy jsou odhaleny ke kolenům, z nohou vedou asi 10000 cm boty na jehlovém podpatku. Zemřu. Čeká mě trénink. Běh na dlouhou trať.

Kristýno, a nepřeháníš to už trochu?!?! Tedy slova fyzikáře, když mi Blondýna při hodině nadšeně líčila story, jak jí volala opilá babička. Já s nim souhlasim, prostě nezná meze. A to z ní mohla bejt taková nadějná fyzikářka. V oktávě docela alarmující nekáze? při vyučování!

Díky za vyslechnutí, už je mi líp.

Lucie a Pavel prodakšn. Za prostory děkujeme Café Velbloud.

Aneb: ,,Svědí mě prso, už sem ti to řikal. Škráb škráb.”

Tags:

 

» Comments (10)

  1. ano nevis jak strasne podobne se citim. ctvrta kolonka zustava porad prazdna a zustane prazdna do 12.12. 12:00 kdy se maji tyhle pekelny listky odevzdat :(( snad se nakonec taky nezapisu do Zakladu spolecenskych ved, protoze to by bylo teprv PEKLO …..ale dneska sem uz uz mela takovy nutkani. protoze co si budem povidat, nemcina neni zadna vyhra, zvlast, kdyz umim rict s jitototu jen Ich heiße Monika.

    » reagovat

  2. no presne tak som to mala aj ja, že ked som si dala ako štvrtý nemčinu, tak reakcia našej profky bola asi: ” dúfam ze nikto nebudete maturovať z nemčiny” a ked som sa prihlásila že ja ano, tak ona na to: “oh mein gott” … ale napriek tomu, že som sa najviac bála, som pochopila že je absolútne jedno čo som im tam natárala, hlavne že som stále rozprávala a mala som to za jedna :)) aj ked stále nerozumiem a neviem hovorit XDDDD

    » reagovat

  3. My máme tak jetou školu a učitelky (carrie ví) že jsme to museli říct do konce září jako jo!

    Jinak celá škola si zahrává se zákonem, kdybych napráskala co všechno udělali už tam, tak půlku zavřou…

    » reagovat

  4. to chce klid…já vím, že mně se to vykládá, ale moje pocity byly úplně stejný. vlastně jsem byla konstatně v depresi.
    co se týče mě, tak předměty jsem měla jasný už dávno před čtvrťákem :D

    » reagovat

  5. Když s tím neměl problémy lempl jako já, tak ty to dáš levou zadní :) Čtvrtým řádkem se nenervuj, ono je prakticky jedno co tam dáš :) Já jsem chtěla informatiku, neměla jsem odchozeno dost hodin, tak mi jí zavrhli a já tak nějak poslepu ukázala na biologie a bylo to ok :)

    » reagovat

  6. To je, jak kdybych ten první odstavec psala za sebe, připadam si vždycky jak blázen, vždycky začnu řvát kuli nějaký blbosti, pak se mi k tomu něco nabalí, po chvíli už netušim, proč řvu, ale tak řvu pořád, vydrží mi to ještě pěknou dobu a rozhodí mě to na celej den. Takovej labil.

    » reagovat

  7. understand … naprosto

    » reagovat

  8. přesně, já to všechno musim vyplnit už do 4.12. a nekonečně se rozhoduju mezi fyzikou a biologii, a největší strach mám z toho, že mi řekne, že fyziku nedám a bla bla.

    » reagovat

  9. kdyz ja tu nemcinu taky nedam!! rikam si ze je to jazyk, nebudu se muset srotit presny definice jak treba v zsv ……ale stejne kdyz ja neumim ani odpovedet!!:D

    » reagovat

  10. To jmeno jen abych zachoval dekorum SaC.
    Lucie okamžitě něco napiš, nebo na tobě provedu ultimátní sombréraci druhého stupně. Vím, že riskuju mnohé, zejména tvoje briskní rady při dějepise :D, ale seriously, budou Vanoce tak se kurva taky vymakckni o tom kterak jsi znechucená. Tolik od tvého duševního mentora.

    » reagovat

Say something!