29, Dec2008

Jmenuje se Naďa , 17

Dobrý večer. Dneska jsem omylem zabrousila na street-soul.net, prvotní šok se dostavil celkem brzo, při pohledu na datum 18. 11. 2008 (uplynula již převelice dlouhá doba od posledního postu), druhý šok na sebe také nenechal dlouho čekat – ten layout už je tu snad dva roky. Třetí šok byl asi nejmarkantnější – zjistila jsem, že se jedná o trapné stránky hodné možná tak smazání z odkazů všech odkazujících, ale co mě dostalo – tyhle stránky patří mně.

Jaké jsem si z toho vzala ponaučení? Na layout nemám čas. Na psaní nemám čas. Nemám materiál k publikaci. Nemám nic z Lushe a koupu se ve sprchovém gelu Radox, který voní po stařeckém pyžmu, protože je mi líto investovat do něčeho co zmizí v odpadu. Nikam nechodim, nemůžu publikovat neexistující fotky z pařeb, protože se jenom učim. Nechci zhubnout, protože jsem bohužel denodenně konfrontována s takovými případy, že mi nezbývá než razit heslo mít se ráda za každých okolností (i když se cukroví začíná projevovat snad na všech mých partíich). A takhle bych asi mohla pokrčovat ještě pár odstavců.

Ale pokud jde o Vánoce, letos jsem měla z dárků velkou radost. Možná taky z toho důvodu, že jsem vlastně nic nechtěla a tak jsem ze všeho byla překvapená a potěšená. V první řadě jsem dostala telefon, a to ne z rozmaru, ale protože ten předešlý už pozvolna umíral. Pak externí hdd, což mi hodně ulehčilo zálohu stolního počítače a tak jsem ho mohla konečně vylifrovat ven z pokoje. A musim říct, že to tu docela prokouklo, když zmizela všechna ta kabeláž a nestraší tu ten case. Kupodivu neputoval směr věčná loviště, ale k někomu, kdo ho využije. Osobně teda nezávidim žádnému potencionálnímu uživateli tohoto ďáblova stroje.

Sluchátka Koss byla sladkou třešničkou na dortu.. potěšily mě hlavně protože to zkresleně přeneseně usneseně beru tak, že si táta všiml, že hudbu poslouchám prakticky kudy chodím a podporuje mě v tomto mém koníčku (neboli hobby či zálibě), čili, že tento dárek má hluboký filozoficko otco-dcerovský podtext. S peckama se to nedá srovnat, hudba dostala novej rozměr.

Pak se mi krásně nakupila kosmetika Lancome, máma mi nadělila So magic! protože jsem jí poprvé měla asi když mi bylo 15/16 a myslim že od tý doby jí žádná vůně netrumfla; dále jsem byla obdarována stíny, makeupem a rtěnkou stejné značky a vůní od Jeana Paula Gaultiera, takže nevycházím z euforie.

Xmas

A taky konečně mám boty na snowboard, s inteligentním mechanizmem (který jsem donutila laxního prodavače několikrát za sebou předvést), takže mé extrémně malé ruce už nebudou zápolit s tkaničkami. Od Jakuba jsem si v podstatě vydupala tekuté stíny Clarins (údajně opthalmologicky testované, doufám že oko které mě svědí nepřetržitě celý den je pouze náhoda), a pak mi daroval knihu od Jáchyma Topola, což jsem uvítala, ponevadž Kloktat dehet už budu mít brzo dočtenou; krásně barevný tričko a sadu lesků Clinique. Musim říct že ho obdivuju, protože pro zástupce mužského pohlaví musí být nákup kosmetiky asi opravdu vzrůšo, že.

Nejoriginálnější dárek byl určitě od notebooku, protože mi odešel zdroj. Vůbec nechápu. Zrovna mně, která všechno co se nb týká opečovávám s láskou a něhou. Když jsem si ale představila povánoční reklamaci v Datartu, polil mě pot a hrůza. S rodiči jsme rezignovali a koupili univerzální zdroj s tím, že reklamace se vyřeší až bude energie a opadnou běsy.

A jinak už asi nemám co říct, jenom snad že už nikdy nechci zpátky do školy. Zdaj se mi maturitní sny kde figurují určití lidé z profesorského sboru.. ve snech zažívám hrůzu nejvyššího kalibru a když se pak probudim, tak je na tom nejhorší to, že tomu věřim.

A představa ideálního odpoledne:

To neni řízek, ale vánočka.

Tags:

 

» Comments (17)

  1. Přítel Nadi!29 Dec 2008 16:51

    S Naďou jsme si velice příjemně pokonverzovali, přemýšlím, jestli nynější přítelkyni za ni nevyměnit! A tak šarmantní dáma se nepotkává běžně na ulici!

    » reagovat

  2. krasny darecky!!! jak voni ta Madame? miluju ty reklamni fotky, ktere jsou k ni nafocene :)
    no a ta vanocka fakt vypada jako rizek!!

    » reagovat

  3. voni maj taky doma cibulak hahaha XDDDDD

    jo a taktez jsem dostala externi harddisk, vubec jsem ho necekala a miluji ho <33333 barevne se doplnuje s mym notebookem (kombinaci ruzova/ruzova nikdy jezisek niz nezkazi zejo) a prave do nej s laskou ukladam serialy a filmy ktere hyzdily a zatezkavaly muj notebook… no symfonie proste

    » reagovat

  4. jo a taktez jsem dostal externi harddisk, vubec jsem ho necekal a miluji ho <33333 barevne se doplnuje se vsim (stribrnej, s modrou diodou – to je nejvic spravne) a prave do nej s laskou ukladam serialy a filmy ktere hyzdily a zatezkavaly moje vsechno elektronicke… no symfonie proste

    za šablonu děkuji hanitě (srdcecee)

    » reagovat

  5. to je kreten XDDDDDDDDDDDDDD

    » reagovat

  6. já jsem asi ještě pořád v šoku z toho, že na street-soul.net je nový zápisek a co víc, že ho napsala bytesize!!! :D
    Všude kudy chodim nebo čtu, je zmínka o tom, jak jsou Koss(y) fenomenální a tak vůbec…takže mě to nutí přemýšlet o tom, že bych si taky jedny pořídila..hmmmm:))

    » reagovat

  7. Ono kdyby se člověk koupal v LUSHI denně, tak by asi neměl na jídlo hlavně, proto koule používám při vyjímečných příležitostech a pěny taky XDDD Což byly Vánoce, bude Silvestr a pak snad až 11. březen XDDDD

    No tak Miracle SO MAGIC ti budu závidět, doufám, že máš jen 30 ml a rychle ho spotřebuješ, abych nemusela závidět moc dlouho… já tajně doufala, že taky dostanu další láhev toho, jenže prd.

    » reagovat

  8. K příteli Nadi se nebudu vyjadřovat

    Katie: já nevim.. voní pěkně, ale možná ti jí pošlu poštou, protože mi nějak dráždí sliznice (chrchlám a nemůžu mluvit) eště teda nevim jestli je to určitě z ní, ale jestli jo tak je to teda celkem na nic..:D

    Hanita + Ivoshek (=VSL) : cibulák je jakuba, takže usiluju o to se přivdat do jejich klanu abych ho částečně získala

    když nad tim tak přemejšlim tak ten můj se vlastně taky barevně dopl?uje s notebookem:DDD hanita a ivoshek mě dovedli k novému objevu

    Roxx: nevim..celej den se cejtim divně že sem napsala, protože opravdu zarytější tradice na tomhle blogu je že to tu zeje prázdnotou a neaktuallizací! No kossy mě hrozně překvapily.. a táta řikal že snad na alze nebo co je teď nějak hodně zlevnili:))

    Natálijka: stejně nechápu kde na to furt berete že pořád někde čtu jak přišly balíky o milardě položách!

    mám malinkou flaštičku no.. protože se chystám na Magnifique.. ale to tak za deset let až spotřebuju ty vůně co těď mám..což je momentálně 9 flakónů a já nevim co s tim

    » reagovat

  9. misto lushe vystaci natalush !!! :D

    a externi disk, nebo i vetsi interni do notase jsem si pral moc, ale nikdo me prosby nevyslysel.. tak asi budu investovat sam samotinky

    » reagovat

  10. carrie: No já 2x dostala LUSH jako dárek, ale to není o těch koulích :) Oni mají vše co běžná kosmetika. Tělový mlíko, pleťové krémy… a mně ten tělovej krém děsně pomáhá na kůži, na ekzém, tak jsem teďka přemejšlela, že bych zkusila i pleťovej, trochu se tý přírody na pleť bojim ale.

    Já mám teďka dva plný a jeden 1/4 obsahu. Víc bych nechtěla, mám ráda mít tak dva tři parfémy jen XDD Tak ti přeju, abys vyrazila na hodně akcí kde chceš vonět a všechno pomalu ale jistě spotřebovávala XDD

    » reagovat

  11. So magic! jsem taky dlouho používala, ale pak si jí koupila máma a nějak se mi převoněla :P Já blogovala naposled v srpnu, to je ještě smutnější. A jinak – používám jenom Koss a jedny in-ear sony a maximální spokojenost. Koss je fakt nej.

    » reagovat

  12. Já se divím, žes měla pecky ty jo! 1) Jsou divný 2) Mně teda žádný nikdy nedržely v uších!

    btw doufám, že už máš ten So Magic vypotřebovanej… XDDD

    » reagovat

  13. a největší sranda přijde se zjištěním, že jednak- Maturita za ty nervy vůbec nestála a 99% těch pověr o ní je pravidvých a dvak- na University si to užiješ dvakrát za rok celkem asi v 1 předmětech .)

    jinak v Lushi se taky nekoupu, přijde mi to šíleně zbytečně předražený a žádnej zázrak to teda není, Kossy mám a dostala jsem parfém od Lacroixe s názvem Absinthe, takže…tak .) abys v tom nebyla sama.

    » reagovat

  14. Slíbila, že v pondělí napíše :(

    » reagovat

  15. proč já poznám, že tohle psala Michelle :D

    » reagovat

  16. proč já poznám, že tohle psala Michelle :D

    » reagovat

  17. To já schválně, ať nejsem zas tak anonymní :DDD
    Ale myslím to smrtelně vážně!

    » reagovat

Say something!