18, Mar2006

Nebýt. Tak zní odpověď. , 0

No takže tohle sem vytvořila asi před tejdnem :)) a už se mi to okoukalo, takže to asi brzo zmizí. Mluvim samozřejmě o layoutu. Featuring tvoří moje polovektorovaná fotka, je to dost hrozný, já vim ale dělat něco jinýho, na to opravdu sílu nemám :) Jednak to vypadá že už se asi do konce života nezastavim v učení, protože teď je to fakt strašný, naprosto šílený zkouškový období. A pak prostě, kdžy už mám nějakou tu chvilku volno, sem tak psychicky vyflusaná ajánevimco že prostě spim. A to tak že pořád.No :))

V životě sou někdy rozhodnutí, se kterýma vám nikdo nepomůže. A to je pak docela velká bezmoc. Potvrzuje se mi to teď čim dál tim častějc. Docela ráda přemejšlim o různejch všemožnejch věcech, ale nikdy se mi nestávalo, že bych se měla rozhodnout a přitom bych měla absolutní prázdno, absolutní zmatenost. Tak asi se to stárnutí přecijenom projevuje :)) Dřív sem nic takle neřešila, prostě to nějak dopadlo. No jo teď je to jiný. Takže opustíme tohle psycho téma, jo? :)))

Ve čtrvtek sme měli laborky z fyziky. Vlastně sem tam vůbec jít nemusela, ale dyš de Bloncka tak to pudu taky :)) a bylo to skvělý, nikdy bych neřekla že mě to třeba i může bavit. No vlastně i fyzikář byl tak nějak dobře naladěnej :)) Když nás propustil, tak nám ale zkazila náladu ředitelka, která se vyřítila z ředitelny a začala něco ve stylu jako ať se laskavě uklidníme (a přitom jediný co sme dělali bylo že sme se fotili..) nebo že nás vyhodí :)) jenomže ona tak nějak netušila že hanka chudák drží v rukou za zády schránku důvěry :))) se kterou se chtěla vyfotit.. a z toho chytla Simona záchvat smíchu.. no a pani ředitelka si to asi vysvětlila jinak, nasadila naprosto hrozivej pohled a tim svym hlasem se zeptala: ,, Tobě to snad příde k smíchu?!?!?!” já sme teda chtěla říct že mě docela jo :))) ale to by mě asi zabila viď. Tak dyš jí přestalo bavit si na nás vylejvat nakej vztek tak odešla do ředitelny.. a vzápětí přišel informatikář a začal něco vrtat do zdi :)))) takže si ten klídek stejně moc neužila no :PPP

No a to asi tak stačí žejo, protože to stejně všechno byla taková změť keců ..:)))

Na závěr jeden pokus:

a budeme zkoumat valivé tření..

A jeden řapi:

řapi no..

Tags:

 

» Comments

Say something!