04, Nov2010

Jak jistě víš, ty se mi fakt nelíbíš. , 27

Dobrý večer! Zase se ozývám po delší době..poslední víkendy trávím většinou s Cassidy, protože spolu pečeme:) Vlastně nebýt jí, tak asi ani nepíšu.. chci totiž této slečně veřejně poděkovat za její recepty:) Obzvlášť recepty na těsta jsou luxusní, skvěle se s nima pracuje <3 Děkuji děkuji!

Zimní semestr ve škole se mi pomalu ale jistě rozjíždí a já se snažím nepropadat panice. Loni pro mě byl mnohem depresivnější než letní, ale řekla jsem si, že letos mě to nepodsekne. I když přiznávám, že pohled z okna na zašedlou oblohu a klátící se stromy ve větru, mi moc nepomáhá. Na druhou stranu mám ze života fajn pocit. Když se totiž ohlédnu rok zpátky, vybavuje se mi nepříjemný pocit v břiše, ze všeho toho neznáma, které mě čekalo s nástupem do prváku na vejšku. Asi nemusím psát, že když se ohlédnu ještě dál, na celý maturitní ročník, je mi šíleně zle a děkuju bohu, za každou vteřinu, která odbila od maturity :) Teď už se všechno zase ustálilo a tahle nová životní etapa se mi moc líbí.

Jak jsem psala v minulém postu, chtěla jsem se s vámi dnes původně podělit o dojmy z jiné životní etapy. Ale musím říct, že mi to za to fakt nestojí. Jsem hodně citlivá osoba a tak jsem si říkala, že je možný, že se z toho po pár dnech depresivně sesypu, ale kupodivu nic takového nepřišlo :))) a stal se pravý opak – najednou se mi šíleně ulevilo, asi jako když vězňovi sundaj z nohy stokilovou ocelovou kouli, nebo když vyplavete po delší době nad hladinu a poprvé se nadechnete :) Možná to zní jako klišé, ale vážně to dokonale popisuje situaci. Musím ukrást Bee následující slova, která dokonale pasují i na mou situaci: ,,Never allow someone to be your priority while allowing yourself to be their option.”

Jediné, co mě na celé věci mrzí, je snad jenom to, že jsem 12 let byla upnutá na člověka, který si to očividně nezasloužil a neviděla jsem tak ostatní skvělé lidi, které jsem kolem sebe celou tu dobu měla. Takže teď se to snažím napravit, co to jen jde a je mi fajn. Konečně. Abych to shrnula – opravdu si nemyslím, že je reálné, aby existoval svět bez pomluv, to je podle mě vážně utopie. Ale když už k sobě pustím někoho blíž, což se opravdu nestává příliš často, někoho, komu věřím a koho mám ráda, tak mám k pomluvám nulovou toleranci. Věřím totiž, že pokud je ten vztah rovnocenný, lidé by si měli umět říct do očí i ty možná nepříjemné věci. Dozvídat se od někoho třetího o sobě klepy, které kolikrát jsou uplně vymyšlené, je pro mě zklamáním a prozřením.  Samozřejmě, jsem trošku naivní, umím i odpouštět, ale tohle se bohužel nestalo poprvé a tak je čas posunout se dál.. A já pořád razím, že všechno zlé je pro něco dobré a vše má nějaký důvod. Fakt to platí:)

Dort podle Cassidy, pro Kubu k narozeninám.. mám teď v PC jen tuhle hloupou fotku, kde můj hráč airsoftu vypadá jak idiot :DD někteří dokonce zaměnili airsoftovou zbraň, kterou má hráč na klíně za enormní mužské přirození :DD ale já se nevzdávám a budu na sobě pracovat!

Mimojiné s broskvema a oříškama :))

A protože Katie psala, co jí teď dělá radost, tak já musím taky :) Z OPI se stala závislost a už se mi jejich laky rozrostly na 4 kusy :) Tyhle dva mám ale nejradši.. první mi připomíná jahodovou polevu z muffinů :)) a ten druhý je takový ten co vám nehty udělá dokonale upravené*

Tags:

 

» Comments (27)

  1. Ten dort vypada luxusne, nejde z toho nepoznat, ze to ma symbolizovat airsoft.
    Jsem hrdy na tvuj profesionalni posun v oblasti peceni a vareni.
    A priste nepujdu tak rychle :D
    Tvuj krizkovac.

    » reagovat

    carrie

    Děkuji, to je snad poprvé, co mi v komentářích nenadáváš a jsi prudce pozitivní :D Asi ti taky neco upecu!

    A nepujdes, protoze kopanec podpatkem umi bolet :D

    » reagovat

  2. dort!!! strasne vtipnyyyy :D jsi sikovna!!

    » reagovat

    carrie

    Děkuju* člověk by neřekl, jak je těžký z toho marcipánu udělat něco reprezentatovního :D Ale to mám mezery ze školky, takový to vytváření z modelíny mi nikdy moc nešlo:D

    » reagovat

  3. Dort je boží a já se úplně červenám snad, strašně mě to potěšilo! Kdybys věděla, jak já se těším, až budu mít maturitní ročník za sebou a budu mít jasno, co se mnou bude dál, pořád nemám nejmenší tušení.. Hele OPI bysme si chtěly s Ailyn a Hanitou objednávat z Transdesign.com, maj skvělý ceny, tak kdybys nějakej kousek do sbírky chtěla, mrkni :) A za tuhle informaci mi prozraď název toho druhýho, rozhoduju se mezi několika podobnýma podle fotek, co najdu na netu a ono se to dost liší.

    » reagovat

    carrie

    No to se nečervenej, fakt ti hrozně děkuju, já kolikrát na netu našla recept na těsto, ze kterýho se stal blemc, kterej letěl do koše..když jsem dělala to tvoje tak bylo fakt krásný, dokonalý!!*

    Já vim, že se těšíš, fakt jo.. teď jde o to zatnout zuby a prostě jet.. uklidňuj se tím, že na konci toho všeho bude krásná odměna v podobě klidu a pohody a zaměření, který si vybereš sama :) I když nemáš nejmenší tušení, tak je to ok.. já jsem taky skončila na škole, kde bych se v oktávě fakt netipla, že skončím :))

    Já vás na plurku trošku sledovala s těma opi, jenomže já teď (díky Jakubovým narozeninám:))) nemám moc peněz:( příště bych se ale připojila, pokud budete objednávat :) Ten druhej se jmenuje ,,Sweetheart” :)

    » reagovat

  4. ja jsem dneska zrovna sla na tvuj blog jestli uz nahodou neni neco noveho :D a vecer jsem se konecne dockala ! <3
    ten dort je super, ja i poznala, ze se jedna o zbran, ale v prvni chvili me taky napadlo neco jinyho :D ale nepotesilas me, ja myslela, ze jenom cassidy je enormne sikovna a nadana a my ostatni jsme looseri, ale dneska z toho vyplyva, ze jen vlastne ja jsem looser, co nikdy nic neupece, kdyz upece tak to vyhodi a druhej den jeste nadava pri uklizeni spouste v kuchyni.
    jaky jsou to odstiny tech laku? ten druhej me strasne zaujal, nehty vypadaji fakt uzasne upravene :) ja nejradsi nosim prave transparentni nebo bezovy..tak tento by se mi fakt hodil :)

    » reagovat

    carrie

    Moni * !
    a prej ,,neco jinyho” :DDD Ale muzes byt v klidu, stale plati, ze jenom Cassidy je extrémně šikovná :D Nedávno jsem dělala povidlový buchty, který všechny letěly do koše a pak podivnej štrůdl, kterej byl fakt divnej a chtěla jsem po něm na jablka zanevřít..naštěstí přišla Cassidy se svým jablkovým koláčem a vše se v dobré obrátilo:D tak zkus její recepty, záruka kvality :))

    Růžový je Hawaiian orchid a druhý Sweetheart:) Pak mám ještě Princesses rule a Sweet memories, kdyby někdo nakupoval a chtěl detail barvy, můžu vyfotit :) Jinak taky nosím spíš nenápadný barvy, vrchol rebelie je u mě ta růžová :D

    » reagovat

  5. “pokud je ten vztah rovnocenný, lidé by si měli umět říct do očí i ty možná nepříjemné věci” to by se mělo vytesat, fakt. souhlas. poslední dobou taky zjišťuju, žene všechny věci nejsou tak, jak se x let zdály….a je to na prd, ale jak říkáš, člověk se musí posunout dál…

    » reagovat

    carrie

    Bohužel je to tak, lidi se mění a asi je to přirozený. V těhlech situacích asi pomůže jen nadhled.. já děkuju bohu, že ho tentokrát mám a že neležím někde v depresi, jak jsem to mívala ve zvyku :) doufám, že ani ty ne :)

    » reagovat

  6. Já chci taky OPI! Kam na to chodíš? Zase někdy budem muset nechat kluky ve sportbaru a jít na nákupy, ale tentokrát na delší a ne jako posledně: můj pětiminutový nákup kabelky..:D

    » reagovat

    carrie

    Ahoooj** No kupovala jsem je v Sephoře, ale jak psaly holky o něco výš, tak vyjde levnějš je objednat od jinud :) A ty jsi zázrak mezi nakupujícími, v životě jsem nezažila aby si někdo za rychlého pochodu vytipoval na vzdálenost 20 metrů kabelku a následně se i s placením vešel do pěti minut :DD

    » reagovat

  7. “…..je takový ten co vám nehty udělá dokonale upravené*” To je jak z nějaký reklamy :D

    » reagovat

    carrie

    Nerada to říkám, ale máš pravdu :DD

    » reagovat

  8. Shamy= Sheldon+Amy

    » reagovat

  9. Carrie :) já mám takovou radost, že jsi napsala..čtu tě už několik LET a strašně mě mrzí, že píšeš jednou za čas :( Vždycky mi tvé zápisky zlepší náladu :) Jsi zlatá… Piš častěji, prosím! (marná prosba:D)

    » reagovat

    carrie

    Jee děkuju za milý komentář :)) je neuvěřitelné, že někdo ty moje řeči vydržel číst několik let, smekám a děkuju :) a ještě o to víc, když jsem takový zlobivý bloger a víc nepíšu než píšu.. nezbývá než napsat ono ,,budu se snažit”, které mi stejně nikdo nevěří :) Ale je to spíš o tom, že žiju normální život, normální studentky a ne každý den se přihodí něco natolik zajímavého, aby stálo za to, něco o tom napsat. Radši píšu méně, než popisovat jak ráno vstanu, jdu do školy a pak zase zpět :)

    » reagovat

  10. pojďme si já ty a Cassidy hrát na to že jsme důchodkyně a píct společně dorty a lakovat si nehty

    čtu tvůj blog od roku 1996

    » reagovat

  11. chtěl bych něco okomentovat, ale nevim, co. chyba je na straně příjmače

    » reagovat

  12. no ta puška vypadá zvláštně, když sama stojí a on ji nedrží, ale jinak to je bájo prostě a myslím, že chci, abys mi udělala dort k mým 23. narozeninám. kde jsou ty časy když jsme psaly 16 yo girl ?

    » reagovat

  13. Jako zbraň jsem taky napoprvý chytla jinak :D A o strachu ze zimního zkouškovýho mi povídej – já jsem v nervu už 14 dní! Ale furt si říkám: “Mně ta vejška nezastraší, já se tě nebojím!” Ale pak si příjdu jako ten strom klátící se ve větru.. Hnus fialovej!

    » reagovat

  14. blokuju tvoje stránky si, když nepíšeš nám nic!!!

    » reagovat

    pól

    přidávám se! bez tak zase někde lyžuje v asii

    » reagovat

    kdovíkde!

    urcite je nekde tady u baraku na vleku a neozve se!

    » reagovat

    Taky to tak vidim..

    » reagovat

  15. [...] tenhle Love set od OPI. Součástí balení je lak Tickle My France-y a Sweet Heart. O Sweet Heart jsem kdysi už psala, je to fakt dokonalý lak, ale co mě dostalo bylo to, že ačkoliv bych tedy měla vlastnit dva [...]

Say something!