22, Dec2006

All I Want For Xmas.. , 0

Uplynulé dny byly velmi poučné. Například jsme s Blondýnou zjistily, že jsme lehce pedofilní, což bylo zjištění opravdu bizardní. Není tomu tak dávno, co jsme seděly na křeslech před naší třídou a u nástěnky se zjevil vskutku pohledný jinoch. V tom následoval Blondýnin už skoro patentovaný diskrétní náklon doprovázený slovy:,,To je von, ten heskej!” načež jsem odvětila obdivné ,,hmmm” a toto zjevení jsme dále pozorovaly. Načež se zjevení otočilo a zašlo do třídy s nápisem sekunda (= 7.třída ZŠ). Následoval šok.

Dalším poučným úsekem těchto dní byla vánoční akademie. Video z ní má pouhopouhých 300MB, takže bohužel budete ušetřeni pohledu na majitelku street soul shitu při zpěvu, obmotanou řetězem a s prskavkou v ruce. Redmad řiká, že sem se vytahovala že umim nejlíp slova, ve skutečnosti jsem ale jenom vystresovaně otevírala tlamu do rytmu. navíc mi byly asi dvakrát málem sraženy sobí rohy z hlavy, při zuřivém mávání řetězem mých sokyň. Blondýna byla nucena stát ve větvi s jehlicemi a na mě dopadaly ze všech stran jiskry z prskavek, který štípaj! Zachránil to ale Aleš, se svým nebe peklo [:uvráj:].

Nó, a po vzoru Peťulky se vám teda taky pochlubim s obalenýma krabičkama, snad už to mam všechno :)) Akorát letos mi ty vánoce přídou tak nějak celý naprd.. vánoční náladu nemam ani náhodou, sníh nikde (=netěšim se na hory) a dárky mě nějak nezajímaj..

dárky

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)