09, Dec2012

O senzaboxu to nebude, ale.. , 39

.. dneska prostě něco napíšu. Zatímco jste tady četli převážně o malování obrazů a potahování nástěnek, dělo se toho v mém životě docela dost:

  1. Odpromovala jsem
  2. Samozřejmě bych to nebyla já, kdyby se to obešlo bez problému :) ve smluvenou hodinu jsme se všichni nahrnuli před aulu a měli jsme se pod dohledem studijní referentky najít v seznamu a u svého jména se podepsat. Fronta postupovala rychle, všichni spokojeně švitořili, přišla řada na mě a .. mé jméno samozřejmě nikde. Polk. Proč. Kontrola číslo dvě, zdržování fronty. Nic. Polk. Proč. Studený pot ve stylu “sebrali mi z nějakého důvodu nakonec ještě titul”. Z interního záchvatu paniky mě vytrhla až studijní referentka, která hbitě přelistovala dopředu a vítězoslavně praví: “Nojó, vždyť vy jste se ani najít nemohla, když jste tady mezi červenýma! Jó a jdete první, kolegyně vám dá instrukce.” Zmohla jsem se jen na výkřik malého haranta: “Ale já nechci jít první!!!” Referentka mi můj diss vrátila solidním rapem nazpět: “Neměla jste tak dobře studovat!”

    Těžko se popisuje ironie celé té situace, ale pro ilustraci: mezi spolužáky byste většího nerváka, než jsem já hledali marně. Možná, že ani v rámci celého světa byste ho nenašli. Takže je super, když je někdo takový vybrán, že půjde jako první :D Nicméně zvládla jsem to, dodnes však nazývám vzácnou “berli” bedlou a mé tiché “přísahám” jsem skoro neslyšela ani já sama :D

    Moje rodina byla jako vždy nejlepší – důrazné upozornění, které se neslo před ceremoniálem z reproduktorů, hlásající přísným hlasem “Neopouštějte svá místa”, můj táta prožil za divokého mávání směrem ke mně z místa určeného oficiálnímu fotografovi, které se nacházalo na opačné straně auly, než jeho místo :D Opět tak nasadil život pro svou dceru, podobně jako na jejím maturitním plese, kde se neohroženě popostrkoval s oficiálním kameramanem o nejlepší stanoviště :D

    Fotky už jste asi nějak viděli, ale tak aspoň tyhle:

  3. Splnilo se mi něco, po čem jsem hodně toužila
  4. Prošla jsem dvěma pohovory a získala vysněnou stáž. Ještě o tom nechci moc psát, ale ve zkratce – dlouho jsem po ní toužila, až jsem se nedávno konečně odhodlala a začala podnikat kroky k jejímu získání. Dávala jsem si úplně minimální šance .. a nedávno najednou v telefonu zaznělo “Vybrali jsme vás na tu stáž, máte o ni stále zájem?”.. euforie :) Až se to nějak ustálí, snad napíšu víc.

  5. Oskar oslavil jeden rok
  6. Ty děti tak rychle rostou sakra! Jeden nenávistný pohled na mnou přichystanou oslavu :D :

  7. Odprezentovala jsem svoji bakalářskou práci před publikem
  8. A zkusila jsem si tak vést hodinovou přednášku. Zajímavá zkušenost, která mě celý semestr budila ze spaní a kvůli které jsem dokonce přečetla jakousi pochybnou knihu o tom, jak správně prezentovat :D Nicméně, svědomitě jsem se připravila, publikum jsem uplatila krabicí plnou laskomin a v publiku jsem samozřejmě měla strategicky rozmístěných pár skvělých podporovatelů, jako např. Lukáše, který již tradičně, v začátku mé prezentace, na mě otočil svůj ipad s nápisem tuším “Jeď, kotě!” :D Na výše zmíněné bombony jsem si dokonce vyrobila vlastní etikety, které zabraly triliony hodin vystřihování, avšak Lou mi pomohla :D

  9. Pracovala jsem na výzvě “začít mít ráda podzim”
  10. Miluju léto a proto na mě vždycky koncem prázdnin padají takové divné nálady, zatímco ostatní spokojeně hopsají v listí a vítají podzim. Nemám ráda chladné večery, klepání kosy na tramvajových zastávkách, brzkou tmu, halení se do hábitů, dlouhé školní večery a šeď měst.. v poslední měsících ale přicházím na to, že když k něčemu od začátku přistupujete negativně, negativní to většinou opravdu ve finále bude. Takže letos? Letos budou podzim i zima super!
    Takže jsem v rámci podzimní sebereflexe vytvořila další obraz :)

    Pokud mě čtete, tak víte, že jsem v srpnu navštívila koncert Sum 41, kde jsem ukořistila trsátko. Jenomže co s tímto posvátným kouskem plastu dál? Původně měl jít do scrapbooku, ale nakonec to dopadlo takhle:

    Aby bylo jasno, vždycky jsem nenáviděla tyhle počiny typu “nabarvíme list a obtiskneme ho na čtvrtku”.. bojím se co se to se mnou děje.. ale až tu jednou budu voskovkama barvit papír, přejíždět ho černou barvou a kreslit do něj hřebíkem domeček, prosím upozorněte mě, děkuji.

    Za všechno může tenhle keř, který máme na zahradě – záhadně se zbarvil ze zelené na úžasnou růžovou a úplně magicky mě přitahuje. Tudíž jsem ho orvala, listy nascanovala a můžete je vidět jak tady na blogu nahoře v podzimním streetsoulshit logu, velmi obsáhlé stránce o mně, tak na výše zmíněném obraze :)

  11. Škola?
  12. Hrůza, děs – moje školní morálka na tom byla a je hodně bídně. 4 měsíce jsem nebyla zvyklá, že po mě někdo něco chce, odmítala jsem přemýšlet nad čímkoliv náročnějším než jakou barvou si nalakovat nehty, takže s prvními dny školy jsem se tentokrát prala více než kdy jindy. Mám tendence zatahovat hodiny na kterých bych být měla a podobně. Tohle se musí změnit.. ve 12. týdnu školy skvělé předsevzetí :D.

    Nicméně – zkouším na sebe politiku cukru – nakoupit si takové školní potřeby, které mi den ve škole zpříjemní natolik, že tam budu chtít vydržet celý den! Haha, doufám že si ukazujete prstem na monitor a říkáte si “naivní naivní naivní!!”

    Prvním počinem jsou tyhle supercute mini zvýrazňovače. Vysoce kompatibilní s mým supercute mini penálem :D Stály snad 5 Kč! Od té doby co je mám už vůbec nechápu, proč jsem celé roky tahala ta obří balení, když za školní den v průměru napíšu tak tři nadpisy a čtyři věci zvýrazním :))


    Lepícími páskami se vzorem odděluji v rámci předmětů v pořadači zápisky ze cvičení a z přednášek


    5s v praxi :DD

No a tím se s vámi pro dnešek rozloučím a půjdu vymýšlet, čím se odměním za stres poslední doby.. že by konečně došlo na vysněný smartcover? :)

Tags:

 

» Comments (39)

  1. oh, zvýrazňovače<3 ja si práve myslím, že to uplne pomôže.

    » reagovat

    carrie

    děkuji za podporu :D

    » reagovat

  2. oh, blog <33

    » reagovat

    carrie

    jednou za čas neuškodí :D

    » reagovat

  3. gratulujem k cervenemu diplomu:-) co si studovala?

    » reagovat

    carrie

    Děkuju :) studovala jsem aplikovanou informatiku :)

    » reagovat

  4. 1) díky za tip, co dělat s mým vysněným trsátkem. :)
    2) chci, ne jinak – MUSÍM mít tu srdíčkovou pásku, odkud je???
    3) ke všemu gratuluju! a na promoci ti to děsně sekne! <3

    » reagovat

    carrie

    1) není za, co určitě se pak taky pochlub :))
    2) No to tě asi zklamu, je z Tesca, někdy z léta :/
    3) děkuju moc*

    » reagovat

  5. hodně opožděně, ale přece jen – gratuluju k diplomu a také ke stáži! jsi moc šikovná :)
    tenhle blog mě fakt potěšil, číst si, že se někomu daří (a taky jsme na tom podobně ve školních záležitostech :) a má se fajn! a popřej za mě kocourovi!

    » reagovat

    carrie

    děkuji za gratulace* Oskar samozřejmě děkuje, možná ti zanechal nějaký chlup v obálce, protože se snažil asistovat :D

    » reagovat

  6. Takže:
    Nemůžu uvěřit tomu, že mi nepřišla pozvánka na oslavu tý neposlušný Zebry :D Jinak myslím, že to je politika Cukru a Biče a ta druhá část mi tam nějak chyběla :D

    Zábavný post, moc se mi líbil:))

    » reagovat

    carrie

    stejně bys mu tu oslavu akorát zkazil :D ano, ale bič na mé situaci prostě není :D

    » reagovat

  7. Moc hezkej post! :) Všechno hezký a dokonalý!! Jen tak dááál :)

    » reagovat

    carrie

    děkuju moc*

    » reagovat

  8. Má drahá!!! Zaspala jsem tohle celý a dozvěděla jsem se to DNES, TEĎ z tohoto blogu a nebo možná jsem ti gratulovala někde na plurku, ale už si to nepamatuju, protože jsem konečně sehnala UK kvalitní hulení!

    GRATULUJU nejvíc mega moc, seš nejlepší. Škoda, že jsme se nikdy neviděly a do 21.12. ani neuvidíme.

    Mám tě ráda<3

    Tvoje černá uječenost

    » reagovat

    carrie

    děkuji za uječený komentář! abych tady rozdávala naslouchátka! děkuji za gratulaci* je super, že se nikdy neuvidíme, viď?:D Já tebe též má drahá*

    » reagovat

  9. moc gratuluju k červenýmu diplomu!!! ty jsi všeobecně skvělá, ale jsi úplně nejvíc skvělá v psaní parodií na různý bloggerský témata. nechceš napsat něco o těch boxech? já už teď vím, že by to bylo strašně vtipný, a že bych se tomu mohla smát aspoň týden. prosííííííííííím :))))

    » reagovat

    carrie

    děkuju za krásný komentář* a za vyjádrření podpory v oblasti parodií..ale lidi z týhle komunity si ze sebe neumějí udělat srandu.. minule to dost vygradovalo a nemám moc sílu zase spoustě lidí vysvětlovat, že trocha srandy ještě nikoho nezabila :D Každopádně jsi mě moc potešila*

    » reagovat

  10. snížeček sis dala na layoutek, ale na nás pícháš. dostaneš.

    » reagovat

    carrie

    snížeček byl hotov už někdy na podzim, měla jsem sílu pouze přepsat původní header na novej a toť vše :D dostanu dárek?

    » reagovat

  11. Cítím se poctěna! :) A gratulace! :)

    » reagovat

    carrie

    Já ti děkuji za společnost :D a děkuji*

    » reagovat

  12. s3 :)))

    » reagovat

    carrie

    dorazil i pan kyzilát :DD

    » reagovat

  13. Nový článek! Aspoň krátký! Prosííím! :D

    » reagovat

  14. máme toho tak akorát dost

    » reagovat

  15. jo!

    » reagovat

  16. zemřeš nechutnou smrtí

    » reagovat

  17. Už me fakt ..stves :D

    » reagovat

  18. už to bude rock!

    » reagovat

  19. mam to uz vyndat z oblibenych blogu? asi jo, co :( ja jen jestli ma cenu sem obcas nakouknout, nebo jestli to uz mam zabalit…

    » reagovat

  20. věř jí, né?!

    » reagovat

  21. kazdej den sem koukam…a uz si docela pripadam jako silenec :D..takze..uz me to trochu desi

    » reagovat

  22. každej den? ty děsíš nás! XDDDDDDDD

    » reagovat

  23. můžeme si tady udělat aspoň diskuzi.

    » reagovat

  24. :D no ja jsem si to dala proste do oblibenejch blogu, takze patri mezi tak 6 blogu, kam se pravidelne kouknu…:D ..jinak si myslim, ze Lucka je nejspis po rozchodu s tim klukem takova zmenena, nebo proste uz ji to nebere jako driv, no….ikdyz buh vi…

    » reagovat

  25. Pripravuju comeback! :D Pisu ted jen v rychlosti, je toho ted hodne kolem skoly, ale myslim na streetsoul kazdodenne a tesim se na psani..vsem co nademnou nezlomili hul dekuju a moc si toho vazim :)

    » reagovat

  26. jeee, jupíííí! :) doufam, ze prijdou nejaky hezky clanky klidne i o skole, o uceni, o kocicce…to ja rada:) tak drzim palce, aby se to zas rozjelo :)

    » reagovat

  27. No, už by bylo na čase, po roce :))))

    » reagovat

Say something!