13, May2007

Custom field , 0

Já už se nemužu učit, fakt ne. Čím rychleji se zítřek blíží, tím více mám pocit že neumim vůbec nic. Což je trochu nemilé. Mozek už ale odmítá spolupracovat, cokoliv čtu – nevnímám. To všechno ještě umoc?ují diskuze se všema možnýma lidma, který maj samozřejmě jediný téma – zítřejší maturitu a vyšilování…

K tomu všemu ještě předpověď počasí na zítřek, kdy má být asi 200°C ve stínu a my samozřejmě píšeme maturity ve třídě, která je celá pokrytá střešními okny, takže tam do jednoho pochcípáme. Já nechciii. Takže kdyby mě chtěl nááhodou někdo podpořít zejtra, může psát na 736 171 108, za každej mesidž budu ráda.

Nó a jinak poslední zvonění bylo skvělý, oktáva měla připravenej celkem zábavnej program, například rekord v počtu lidí v jedný třídě. myslim že nás tam bylo kolem 230ti ale jistá si nejsem. Nižší gympl se v těchto úžasných podmínkách rozhodl uspořádat rvačku, takže nejen že nebylo k hnutí, bylo nedýchatelno, ale ještě na nás narážely chumly dětí. vyústilo to k vysklení skříně, takže úspěch:))

A mělo to bejt hrozně dlouhý ten zápis dneska, jo.. ale právě mě napadla další vlna stresu takže si jdu rýsovat exponencionální funkce :)) mějte se..

Tags:

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)