27, Sep2007

A ještě k tomu rád.. , 0

Nemůžu psát. Hnusí se mi to, jak se všichni navzájem kopírujou, berou si nápady .. i to jak je někdo schopnej odsoudit a popsat člověka jedním slovem aniž by se ho někdy pokusil poznat.. mám chuť psát, ale už je mi fakt na nic z toho povrchního blogovacího okolí. Člověk může psát jak chce co mu vadí a co je mu nepříjemný ale vzápětí stejně přijde někdo kdo si to přečte ale akorát jako by ho to vybídlo jen k tomu přesně tohle udělat.

Až pomine tenhle můj záchvat agrese, všechno bude zas při starym. Ale nechci prostě pořád všechno balit do vět plnejch štěstí, protože samozřejmě nejsem robot a jsou prostě dny kdy je je všechno špatně. Jsem zklamaná.. a myslím že dotyčný ví o kom to dneska je..

Itálie viz někdy příště.. až si napočítám do dvaceti a řeknu si že mi you, dearest copy cats za to naštvání nestojíte..screw you.

Jinak ale moc děkuju Blondýně, za to že je jaká je (= nejlepší), a že sem s ní prožila ty nejhezčí dny u moře, bez hádky a naopak se spoustou srandy. Za její noční pozici robátka, poskytnutí fénu na vlasy, za seance u Baileys, za čaj co mi naservírovala až na balkón *, za sehranou spolupráci při Kentu, trpělivost při Autobusu, pouštění draka, focení nohou, za stínohru and many many more nezapomenutelných okamžiků, i love you and always will*

A v úterý bylo mimochodem hrozně hezký nebe, ale samozřejmě pro někoho mohlo bejt stejně debilní jako rybička v kulatym akvárku! :))

Tags:

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)