20, Nov2007

Simple words , 0

Zlej sen.. sem zase nemocná a mám už fakt pocit že se svět zbláznil. Fakt neni normální mít tejden chřipku, pak bejt dva tejdny zdravá a pak mít zase tejden chřipku. Jenomže takhle to je tak nějak od září pořád dokola. Neni mi přáno. Tak to tak v kostce, abyste si třeba nemysleli že se mám dobře, nebo tak něco, protože to nehrozí.

Všem návštěvníkům se omlouvám za minulý spot s uměle vytvořenou simulací okénka mazajícího program. Já sama jsem se po odeslání příspěvku zděsila jak reálně to vypadá, a trošku sem s myší v ruce zazmatkovala ve snaze odkliknout to prudérní vokno. Zahřála mě ale Blondýnina story s úplně stejnou zápletkou :D Ale Blondýna má vůbec momentálně takový zlatý programátorský a výpočetní období. Dnes ráno, cestou po přechodu, mi popisovala eufórii ze svého nového macbooku, protože se KONEČNĚ nemusí potýkat s “balíčky”. Možná se ptáte s jakými balíčky. Člověk si představí balíčky vánoční, balíčky poštovní či balíčky se zákusky. Po chvíli zoufalého vysvětlování jsem konečně pochopila že “balíčky” v Blondýní řeči = winrar archivy.

Tak jsme se přehoupli do druhé poloviny listopadu a podzim nabral zase o něco děsivější tvář. Přijde mi to smutný. Já vim že vy víte že nemám ráda podzim. A vím že víte že budou následovat věty, který jste tu četli už nejmí? 5x. Ale nemůžu si pomoct. Docela bych si přála, aby mě něco obrovskýho vzalo do dlaně, vytáhlo z tohodle prohnilýho času a postavilo mě zpět na povrch tam, kde je všechno už překonaný a vyřešený. Škoda že v životě jsou věci, který se prostě obejít nedaj. Možná vám došlo že tohle vůbec není o podzimu. Podzim to akorát vždycky schytá když si chci stěžovat a nechci být konkrétní.

Ale to je jedno, nebudeme si kazit večer, né? :)

Mám ráda basketbal bez míče a pravěkou pornografii s Blondýnou, mám ráda když vim že mě má ráda a mám ráda když o fyzice rezignovaně sedíme a nikdy nám nic nevyjde, mám ráda když pokládáme ruce na plesnivý topení na křeslech.Mám jí ráda. Mám ráda když vidím barevnou oblohu skrz holý stromy, když jedu v autobuse a vždycky mi v Kytíně začnou hrát Sum 41. Mám ráda ,,Ty svině” :D a The Carpenters. Mám ráda když mi sladíš čaj. Mám ráda že mě vždycky rozesměješ když víš že to potřebuju a protože jsi nejlepší. Mám tě moc ráda. Mám ráda ,,princezno” a když mi dáváš shnilou kytku, jíš se mnou zelí, ale hlavně když děláš stroj. A když pomlouváš mojí žádost, mám tě ráda. Mám ráda sluchátka v uších a svištění dolů. Když to není vydřený a je málo lyžařů. Mám moc ráda hudbu a ráda přepínám písničky. Mám ráda když mi tvoje kočka chtěla sežrat hamburger. Mám ráda jít pro rybičky a nést je v pytlíku. Mám ráda ,,:^)” a mám ráda s tebou King Konga! A moc ráda mám (m) a Poetiks! Mám ráda tvojí trpělivost, který si neskutečně vážim. Mám ráda že se známe tak dlouho. Mám ráda sushi. A výhonky. Tmavý pečivo a dobrou vodu. Mám ráda jíst zdravě. Mám ráda že umíš lenošit a nechat se vytočit. Mám ráda ,,Dobrou noc” a vzkazy v sešitech. Mám ráda když z ničeho nic napíšeš třeba “*” mám ráda všechno. Mám ráda že seš hezčí Joshovo dvojče. A mám ráda 9:43. Mám ráda jít a fotit. Mám ráda že mám konečně pocit že se ve francouzštině něco naučím. Mám ráda když přerovnáváš magnety a házíš nedopalky z okna. Mám ráda čekat na tebe mezi bezdomovcema. Mám ráda když koukáme na Mandragoru. Mám ráda když mi napíšeš, vždycky. Mám ráda že se máme, a mám moc ráda že se budem mít navždycky. Mám ráda moře a sluníčko. Mám ráda jet na motorovym člunu a mám ráda procházet se sama po břehu. Mám ráda Vltavu v noci, když se na ní odrážejí všechny světýlka. Mám ráda že jsi tak zábavná ale zárove? křehká uvnitř. Mám ráda že jsi silná osobnost, a že cítím že s tebou můžu vždycky počítat. Mám s tebou ráda každou společnou minutu.

Tags:

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)