01, Dec2007

Krém v puse , 0

Happy birthday!

Nó a jinak se moc nic neděje. Byla jsem si konečně zažádat o řidičák , zakoupila jsem knihu na seminárku z programování a čeká mě učení analytický geometrie na pondělí. Takže vyhlídky nic moc, alespoň že v úterý máme kvůli tý stávce volno a ve středu je den otevřených dvěří, takže si na chvíli oddychnem. Mission Vánoce skoro completed, až na dva Jakuby a Pieckýho :D.

V pátek jsem porazila Blondýnu v člověče nezlob se, jak se ostatně můžete přesvědčit v galérii. Mám letos choutky taky udělat pořádnou vánoční výzdobu, tak uvidíme zda zvítezí kreativnost nebo lennost. Jediný co mě drásá je to, že všude maj takový pofidérní balící papíry.. koupila jsem jeden, asi za 50 kčs, jevil se jako stříbrný, ale po domácím ohledání jsem přišla na to že je to jen průhledný alobal :D a jak jistě uznáte, balit dárky do průhlednýho alobalu je trošku bezpředmětný no :)). Takže teď mám nějakej vyblitej modrej, protože ten s tim idiotem Medvídkem Pú jsem odmítla. Veselme se.

V báru po nákupech jsem si zakoupila citrónové Nestea a těšila se až svlažím sliznice tímto lahodným ledovým mokem. JENŽE. Číšník se jal přinést sklenici o výšce asi 5 cm, po okraj naplněnou obrovskými krami ledu. Což ve zkratce znamená, že po nalití tekutiny do této nádoby a následném pokusu o to se napít jsem musela mít zarytý nos v ledu a čaj bryndal na stůl. Musel to být krásný pohled. Jsem pyšná na své stolování.

A jinak dneska vůbec, ale vůbec nemám chuť psát..

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)