13, Dec2007

?? , 0

Pozitivní věcí na smrtelně bakteriózním a mrtvolně úmorným chrchlem, který momentálně šťastně vlastním, je to, že pokud nakupujete v obchodě s dámským oblečením, stačí jedno malé, ale zato hlasité a procítěné zachrchlání a všichni před vámi začnou prchat. Hrozně se mi líbí ten název “zánět nosohltanu” přijde mi to takový strašně exotický a vznešený.

Jinak všechno nejlepší putuje všem Lucyjím a že nás neni málo. Stejně jednou se to stane a my ovládnem svět a od tý doby začnem postupně ty zbytky přejmenovávat na Lucyje, protože bez Lucyjí by to jednoduše nešlo. Taky vám připadá tak nepředstavitelná a pompézní představa že by třeba na světě nebyla ani jedna Lucyje? Chacha. Chachacha.

Tak sme se pobavili a zpět k vážným věcem. Potěšilo mě, že v tomto světě plném moderny a zvráceností se ještě najde slušný satelitní kanál, který vysílá kreslené seriály z roku 1953. Úplně vyjímečně jsem šla dneska snídat a nějak se mi to hodilo na Cartoon Network a už sem se nemohla odtrhnout. Starej dobrej Tom a Jerry. Pamatuju si jak mi to máma nahrávala, když mi bylo pět a běželo to jako večerníček. Prostě to nasadilo silnou laťku a tak, když dneska vidim na čt1 v raníčku “Kosí bratry” cuká mi znechucením koutek. Jó Toma a Jerryho, to bude sledovat i moje dítě který nechci. Když si totiž představim jak degeneruje u sledování Teletubbies, zmoc?uje se mě podobná hrůza jako když se sprchovala ta herečka v Psychu a kamera zabrala obrys chlápka s nožem na závěsu.

Jinak už asi druhej den vůbec nespím, včera dneska se mi díky kašli podařilo usnout asi v 5:30 a to jen díky tomu že jsem zdvojnásobila počet prášků co si mám normálně vzít. Je to prostě fakt šílený, sem chudinka, můžete mi připsět na účet český spořitelny aby sem byla veselejší. Sice si to nevyberu protože mám zablokovanou kartu, ale pro ten pocit žejo. Stejně je to hrozná ironie. Uděláte řidičák, jdete na úřad kde vám v místnosti 2×2 m2 s vydýchaným vzduchem řekne zpruzená dáma (po tom co si dořekne story s kamarádkou) že teda asi za 3 tejdny to laskavě bude, řikáte si..jo tak to už se ?ák vydrží..a pak vám ?ákej kretén ukradne peněženku s občankou, tak dete na úřad, že chcete vobčanku, kde vám spruzená dáma v místnosti 2×2 m2 s ještě vydýchanějším vzduchem řekne že teda jako budou Vánoce a že ASI ?ák v půlce ledna MOŽN? ta vobčanka bude, načež přichází SPOR, protože řidičák bude o měsíc dřív, JENOMŽE vy nemáte občanku a bez občanky nedostanete řidičák. Já nevim, ale něco takhle absurdního se může, ještě teda v kombinaci se zánětem nosohltanu (bože ta exotika!!), stát opravdu jen mě..

Když jsem teda konečně usnula, zdálo se mi o velmi, ale velmi dlouhém kódu v c++. To už bylo moc. Já a c++ se nemáme rádi, protože c++ mi nechce dovolit dokončit program pro výpočet nejmenšího společného násobku, kterej se jeví sice úplně primitivně a kterej mám hotovej, ale prostě bohužel – c++ tam chce jinou proměnnou než já a můžete si tipnout kdo zatim vyhrává. Jestli si něco přeju, tak skončit na nějaký vejšce kde budou dělat že c++ neexistuje.

Pokud někdo nalezne hlubší filozofický smysl kterékoliv myšlenky obsažené v tomto zápise, má u mě stroužek čokolády Geisha. Musíte brát v potaz že ze mě stále ještě nevyprchala ta dvojnásobná porce prášků, takže moje myšlenky se pohybují v lehkém oparu.Jinak mám strašnou chuť psát o hrobech, ledově zatuchlejch hrobkách a děsivý noci, popraskanejch náhrobních kamenech a tak. Musim těch prášků brát víc, takhle aspo? vyplouvaj na povrch moje charakterový rysy a myšlenkový pochody, který mi dosud zůstávaly utajený.

poznámka
Akorát mi zatim není jasný z čeho je budem stavět xD Vidim to na audioprojekci Louise Armstronga a dokoukání Mandragory!

Tags:

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)