29, Dec2007

Sexuálně určitě. , 0

A ty seš taky perverzní?

Tak rok s rokem se sešel a Vánoce sou zase za náma. Letos pro mě měly celkem nenásilnej průběh, dárky byly kompletní, nečekal mě žádnej kapr ani řízek, nýbrž avokádo, krab a losos v řase a salát z bambusových výhonků.

vyhonkybase
Pohádky mě letos zklamaly.. byla sem nucena koukat na bejs

Pod stromečkem jsem nic moc nečekala, letos to bylo snad poprvé kdy mě nenapadlo nic co bych si doopravdy přála. A to jsem vždycky když jsem byla malá lidi co si nic nepřejou nechápala. Nicméně, Ježíšek nadělil úžasnou tiskárnu a scanner, což bylo vskutku úlevné, protože pokoušet se přes wi-fi napíchnout na tu tátovu se často podobalo snaze napíchnout tvrdou kroketu na talíři vidličkou. Takže teď si tu pořád něco tisknu, měním obrázky v rámečkách a sem takovej malej spokojenej tiskař.

Dál jednoznačně zabodovala máma, protože se skutečně vypravila do skateshopu a zakoupila něco, po čem jsem já, dlouhé měsíce tajně toužila. Ale když říkám tajně tak fakt tajně a tak sem po rozbalení toho dárku vůbec nemohla pochopit jak to věděla? Asi občas fakt existuje nějakej mateřskej instinkt. Pod balícím papírem se skrývala naprosto sex Roxy vesta . A po ní zanedlouho následovaly Roxy rukavice na snowboarding, což bylo taky vskutku úlevné, protože mé, bílé, za ta léta už naprosto ztratily schopnost nepropouštět vodu :D a jejich “protiskluzová” část na dlaních, která ma pomoci zachytit v ruce tyč od pomy či kotvy byla všelijaká, jen ne protiskluzová, takže občas, i přesto že jsem už vcelku skušený rider moje ruka prostě na ten slizký kov nestačila.

Mimo všelijakou kosmetiku ještě následovaly dvě přeúžasné vůně, Versace (kterou nemůžu skoro nosit, protože Jakub pak má fetišistický sklony..:D) .. a Viktor a Rolf – Flowerbomb.. tuhle vůni jsem fetovala v Sephoře už tak půl roku zpátky ale tenkrát mi těch 2400 za flakónek bylo líto, protože mi tohle jméno bylo nějaký neznámý.. ale Nich mě pak poučil že jako co blbnu, že Viktor a Rolf sou teď “děsně populární”. Tak mám holt asi nějaký mezery.

betlemPřipadám si hrozně debilně při tom jmenování dárků, prostě už mi neni 14 abych to tu ještě nadšeně fotila .. takže zkrátka bylo jich mnoho, ale nejlepší sou stejně ty z lásky*.

Jinak nikdo nechoďte na PS Miluji tě.. strašně podle vystavěnej film kterej má jedinej cíl a to rozbrečet vás. Ale slečna Swanková je tam neskutečná číča, Million Dollar Baby byste tam v ní hledali opravdu jen těžko. Pokud ste někdo z produkce tohoto filmu a chystáte se vyhazovat boty co nosila v tom filmu, ozvěte se mi a pořešíme to.

Omluva: tak betlém měli noo..

A potřebuju novou postel.

A konečně jsem udělala pořádnej archív tak to můžete zkouknout, nějaký zápisy ještě přibydou.. ale berte to s rezervou, například v roce 2002 mi bylo asi 12..:)

Tags:

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)