09, May2006

Jak na.. , 23

..60ti letýho odpornýho souseda, kterej vždycky vystrčí svojí mastnou kštici ven zrovna, když vy zcela výjmečně vyrazíte ven jenom v triku a kalhotkách? Jak na něj, když mu neni blbý stát u plotu a čumět? Jak na to, když je vám z toho nablití a několikrát jste se už otočili tak aby na vás neviděl, přičemž ani to mu nedalo dostatečně najevo že jako fuck off? Já nevim jo, ale mně teda bohatě stačí, když tady kolem jedný v noci vyřvává velmi líbezné písně jako např. Já mám kocábku, Bejvávalo nebo Na hradě Okoři svým vexláckým vychlastaným hlasem. Nechápejte to špatně, já nechci bejt zlá, to ne, ale někdy se v mym životě z ničeho nic prostě objeví člověk, kterýho nemůžu vystát a to už třeba kvuli tomu že prostě existuje..(a to radši ani nebudu zmi?ovat jeho holohlavého velmi, ale velmi inteligentního bratra, který je vlastně jeho úchylnější druhý stádium vývoje)

Poslední dobou je všechno nějak, ale rozhodně ne tak jak bych si přála já. nabídka a výběr seminářu dopadl katastrofálně, pro ty zvídavé: původně sem měla namířeno na ekonomiku ale jelikož sem byla (skoro, - ano byli sme dva) jediná kdo na ní chtěl :)) tak sem byla donucená se přihlásit na ruštinu (čimž bych jistě neudělala radost Blondýnině otci ,,Vzpome? si co nám ty rusové udělali!!”) jenomže mezitim už zájem o ruštinu zase opadl, takže sem opět zůstala (skoro:)) jediná a nyní sem se z naprosto mně neznámých důvodů na společenských vědách, který mě neskutečně nudily a věřim tomu že navždycky nudit budou. Takže skvěle, tleskejte!

Taky sem byla vytažená s mojí rodinou na sushi, který sem nikdy předtim nejedla. Já nevim no, má to takovou zvláštní chuť. Mě hlavně překvapila syrová ryba (o čemž sem ale nevěděla žejo) a pak mě teda docela přešla chuť. Pak už sem jenom mlčky sledovala jak do sebe moje drahá matinka obrátila celé obrovské suši plné rybích jiker. Dobrou chuť vám všem! ale sushi je jinak zajímavý, doporučuju :))

sushi ! sushi!

Pro ty zasvěcené, mám konečně novou postel, takže už nespim v obrovský díře utvořený z prasklých prken 20×20 cm. Po půl roce zase normálně spim :)) A tu zmrzlinu sem dávat nebudu, vy byste řekli že sem neslušná a to ne tohleto teda!

Tags:

 

» Comments (23)

  1. Já tleskám!

    » reagovat

  2. no u nas je zas na vyber latina a rozsirena matika …. tak me staci jedna matika tak sem si dala latinu ale sme pouze dve takze se nam to asi taky zrusi :(
    jinak to sushi me docela odpuzuje :)

    » reagovat

  3. Skunck: a jedem!

    moniskka: no u nas taky matika :)) ale to je sileny na to bych nemela, i kdyz by me to asi bavilo nejvic no. ale latina se hodi jako, teda hlavne ais na doktorine no :) ale taky u ans byl o ni dsnej zajem. a nekery ty druhy sushi sou fakt takovy.. “nezvykly” :)))

    » reagovat

  4. ty jo, novej zapis :D

    » reagovat

  5. Sishi je úplně skvělý, to mam moc ráda. Asi si zítra dám k obědu (lákáš mě) :))

    » reagovat

  6. Hughhh: ja vim, nezvyklé

    Erakis: to te obdivuju, vono je to docela drahy ne? nebo teda spon my sme tam za tri lidi nehcali 1500 :)))

    » reagovat

  7. jezis marja a ja ukecavam asi 150 let naši skolu aby zavedla nepovinnou ruštinu aspo?!

    » reagovat

  8. chestra: no já nevim, vzhledem k tomu, že nás ruštinářka zkouší z dějepisu, akorát že rusky…:)

    » reagovat

  9. carrie: ono joo… tak v restauraci nás to tky vyšlo dráž, než si pak kupujeme mražený, asi za 300 a najím se z toho já i máma a na kvalitě to nijak neutrpí, je to dobrý… ať žije makro :P

    » reagovat

  10. jako u nas byl pro blbecky z nasi tridy biochemie, jina biochemie, chemie, fyzika, jina fyzika, jaderna fyzika, matika, extra matika, extra extra matika. takze jsem skoncila na dejaku, coz taky neni muj sen XDD

    » reagovat

  11. chestra: no tak mi jí máme sice v tý nabídce ale k čemu, když na tom gymplu chtěj všichni na matiku a mě se stejně nikdy neotevře :(

    ailyn: to je docela milý, ne? :))

    Erakis: jo takle :)) tak tos mi dala docela tip.. ja bych to titz potrebovala skusit jeste jednou a bud se urvtdit v tom ze mi to fakt nehcutna nebo ze mozna jo :))

    irr: presne.. jako nam se porad ta nabidka zuzuje a v ty oktave tam fakt bude fyzika a chemie a ja se zabiju :)) dejak mi taky hrozil no, ale porad je to asi nejmensi zlo z toho vseho co se mohlo stat :)))

    » reagovat

  12. Tak toho chlapka zbij.. me takhle vyhrozujes porad :)

    » reagovat

  13. Kam jedém? :)))

    » reagovat

  14. Už jen 19 dní…

    » reagovat

  15. ailyn: mě by to nevadilo XDDDDDD já ruštinu fakt miluju z celého srdce.

    » reagovat

  16. chestra: tak to jo, asi začnu psát zápisy rusky :)

    » reagovat

  17. Mě to fakt štve, že nemáme alespo? nepovinnou :((( achjo. Úplně nejlepší jazyk na světě a já se to nemůžu učit, protože k tomu potřebuju dokopat. jako samoouk mi to nejde.

    » reagovat

  18. * samouk XDDDDDDDDDDDDDDDDD

    » reagovat

  19. v našem unikátním ročníku se pro šokující nezájem s znechucení studentů neotevře tak věhlasný a vyhlášený seminář z nádherné vědy jménem chemie ^_______^ (dobře ti tak, chemie zasraná!) je to tak vážné že to jednu studentku donutilo na rok odjet do irska aby si ten seminář mohla za rok dát s nižšim ročníkem XDDDDDDDDD ubožačka.

    a já mám matiku (m?am) a z nějakýho důvodu na kterej si teď už nevzpomínám sem si zvolila další španělštinu o.O …oj.

    » reagovat

  20. bad: no jo prosimte, ty si stezuj :)))ty si to zaslouzis!

    Uhlobaronka: ja bych mozna sla raci na chemii nez na matiku i kdyz matika by me bavila nejvic, ale mam pocit ze na to nemam, takze te obdivuju :)) ale ta studentka, to je chytré :DDD

    » reagovat

  21. Krásná cam,moc ti to na ní sluší

    » reagovat

  22. Sdravim…no sushi je pekne hnusny..obzvlast zazvorek a obri kapice wasabi kerou sem pozrela a notne zapila panakem kokosovyho malibu…co se da od toho cekat, ze…jinak report z naseho vyletu hezkej..a tesim se na TE do póvlu…v P?TEK!!!:-*

    » reagovat

  23. precitat cely blog, docela dobrej

    » reagovat

Say something!