12, Feb2008

Obluda, jak telefonuje! , 28

Tak když už konečně byla chuť napsat, tak přestalo jít pipni.cz a nešlo přesně tu osudovou dobu kdy chuť přetrvávala a já nervózně obnovovala prohlížeč jestli už náhodou nejde. Jakmile street naběhl, měla sem tak akorát chuť mozillu zavřít, násilně ukončit všechny aplikace, rozkopat case, vyrvat kabel z myši, smést na zem talířek s mandarinkama, poslat všechny do háje a prokousnout si ret.

V mých dnešních náladách se snoubí enormní chuť a potřeba zvládnout veškerou přípravu do školy s pocity bezprizornosti, tuposti, dementnosti a samozřejmě s pocity nikamnepatření. Boty mám hnusný, zablácený, tragický a všechno mě sere. Tady eště máte pozerskou fotku.. Kde sou ty doby kdy sem byla posedlá online skateshopama a pořád něco vybírala. Poslední dva roky sázim na kvalitu a investuju jenom do DC a to se mi ta poslední kolekce oblečení teda dvakrát nelíbila.. i když mě teda ještě příjemně překvapil Volcom*. Ale co se týče bot, tak jediný, který sem ochotná nosit mimo DC jsou moje conversky.

A eště bude dementní Valentýn a já nemám žádnou úchylárnu, natož valentýnku. Co vy? Zkurvenej svět.

Prázdniny proběhly minulej tejden, a teďko teda zpátky do roboty, celkem deprese. Pilda mě v pondělí přivítal větou: ,,Čááu, si nahodila vemeno jo?!” po chvilce přemejšlení co to má zase za novej kreténsko-pomelovskej slang se naštěstí ale ukázalo že jsem pouze nedoslýchavá. Ale zase si musíme narovinu přiznat že větu ,,Si nahodila vlnu jo?!” ohledně účesu používá opravdu jen úzký (mě dosud neznámý) okruh populace.

Jinak v březnu se já a Cký chystáme na koncert Good Charlotte.

Prosím uklidněte se, konec smíchu, děkuji, ráda bych se opět dostala ke slovu. Přirovnala bych to k tomu, jak Hanitka popisovala že jede na Linkin Park. Protože ti co mě čtou dlouho, vědí. V podstatě celý takový to nejhorší období puberty někdy kolem 14ti mě provázela tahle skupina. A teď, jako stará garda si pojedu zavzpomínat. Bohužel ale vim, že já a Cký tam budeme věkově nejspíš nejstarší a okolo nás budou samí 14ti letí emaři. Docela depka. Pracuju na patce.

Dneska je to prostě fakt pesimistický, já a kokot-vůdce máme celej dnešek splín. Takže se ozvu snad brzo a napravím reputaci. A hlavně musim obměnit links. Takže se zatim mějte*

s Kristýnkou na kafinetahej mě

Tags:

 

» Comments (28)

  1. ten koncert bude hroznej nátěr!

    » reagovat

  2. nebudou tam emaři. bude tam moje non-emo spolulavicová. :-)

    » reagovat

  3. Pilda: brutální drs?áckej náťěr

    Ailyn: tak to je dobrá zpráva, možná tě požádám o kontakt, abysme se my, ne-emo mohli někde soustředit a statečně čelit většině..:))

    » reagovat

  4. Kokot-vůdce13 Feb 2008 00:31

    Netahej mě:DD!! Uplně si před sebou vubavuju ten tvůj zpruzelej obličej, když mi tyhle slova řikáš:DD

    » reagovat

  5. Kokot: :DDDSeš úplně, ale úplně neschopnej, uvidíš tu tečku. Konečně můžu jít spát

    » reagovat

  6. Kokot-vůdce13 Feb 2008 00:37

    Co se ti zas nelíbí, sakra:DD Jedinej, kdo “uvidí tečku” bude Lucie, za to prudérní ZÍÍÍÍV!!!!!

    » reagovat

  7. No a co, já byla na Avril Lavigne a bylo to náhodou dost dobrý!! XDD

    » reagovat

  8. Tak boty vypadaj taky rozrasovaně (myslim ty bílo-fialový) :D jinak tamty jsou jak nový :P ty DCčka na sucháč jsou fajne, ale já jsem po žádnejch ani nekoukala, co jsem viděla ty svoje, tak jsem si je musela hned koupit :D btw ještě dotaz: co to máš za rtěnku? já nějakou takovou scháním :D a piš častějc kua :D

    » reagovat

  9. Hej kámo,povinně v červnu na Lennyho Kravitze…budu tam i já se svojí roštenkou ze školky a bude to rnb-street-soul megahyper koncert

    » reagovat

  10. Natalinka: no kdyby se z ní nestalo to co se z ní stalo (hej hej jů jů ááááá) a měla teď koncert vyloženě z Let go, tak bych šla a ráda.. ale takhle bych jí musela z toho pódia zkopnout :))kdy to vůbec bylo?

    Lulu: nó,chudinky, snad 4 roky vydržely krásný a pak se tam udělala takle minitrhlinka, má asi 1cm, čistrě rozdrbaná látka a to je protože sem líná a nerovazuju je :)) přežily všechny zimy..navždycyk je budu milovat, moje 1.DC :D

    nejmilejší Pliw: budu uvažovat, když sem si kvůli tobě poslechla ten song, směsku všech jeho dřívějších! Ty a tvůj obličej nás propašujete do zákulisí..Lenny si řekne,, Jé Saša” a bude ruka v lennkrávu

    » reagovat

  11. jo ještě Lulu: jakou rtěnku myslíš? tu teď tady na fotce?

    » reagovat

  12. Týjooo. 2005 nebo 2006 :)))

    » reagovat

  13. Valentýn je opravdu dementní svátek, všude na člověka chrlí, že má přijít se svým partnerem tam a tam a že pokud má partnera, můžou oba cosi vyhrát a podobný srance a ti nezadaní ať se jdou v ten den pokud možno zahrabat:D Takže Valetnýnka není a nebude…:D

    » reagovat

  14. Zajímavej blog a jak jsem se tak začetl,tak mě napadlo,jak jde kreativita,originalita a styl dohromady s botama DC??:-))

    » reagovat

  15. jo, přesně tu :)

    » reagovat

  16. valentýnky taky nemam.. ale upekla jsem snoumíkovi a kámošum cupcakes, teda takovej pokus spíš, líp řečeno trochu ozdobený muffinky, ale snad potěšej xD Ta fotka je strašně pěkná (myslim tu vpravo :P)

    » reagovat

  17. Vrr ty černobílé DC teda jsou :))

    » reagovat

  18. Nee já jsem to omylem odeslala dřív :D
    Haha – GC jsem poslouchala možná tak měsíc, nikdy se mi moc nelíbili. I když některé písničky jsou chytlavé :))
    Valentýnka (obdobně jako u ostatních) není a nebude :D
    Tobě to sluší snad na všech fotkách, to netřeba komentovat :)

    » reagovat

  19. Opet naprosto dokonalej zapis :))) miluju tvuj styl psani :)) btw k vejsce (viz tvuj koment u sary) – prej jak to bude na vejsce volnejsi, vlastne tam nemusis vubec chodit a tak… hm, kulovy. na prednasky sice nechodim, ale na cvicenich se absence hlidaj jak ve skolce. gymplovsky “ujel mi autobus” a ctyry hodiny omluveny, pripadne po druhe hodine presunuti o barak dal (=hospoda) i s tridni knihou… hmmm kde ty casy sou!

    » reagovat

  20. Pilda aka Alogical aka Cký14 Feb 2008 19:56

    dekuju, konecne mam alespon mlhavou predstavu o tom jak to na VS chodi

    » reagovat

  21. k Hel – jak kde a jak kdy :) já nebyla celej prosinec ve škole a pak jsem si přišla až na zkoušky. musíš si dobře vybrat ;)

    » reagovat

  22. Char, no ja tam taky nebyla celej prosinec a leden a casto jsem tam nebyla i predtim, ale presto mi prijde, ze jsem tam byla moc :))

    » reagovat

  23. nejstarší, ale až po mně :-D

    » reagovat

  24. Hej, o GCH taky uvažuju :) DCčka užasný !!

    » reagovat

  25. hele uvidíš že si to nejvíc užiješ!! XDDD a při těch starejch písních z tvý doby musíš zpívat aby ti 14letá emo generace dávala respekt!! XDD

    » reagovat

  26. GCH jsem taky zvazoval, tazke byste tam nebyli nejstarsi….

    » reagovat

  27. desticka: ano, souhlasim.. hlavně v praze to bylo fakt přehnaný :)

    Cassidy: no ty cupcakes byly roztomilejsi nez vsechny valentynky sveta..:)

    DBV: možná to souvisí s tím že boty DC sou tak pohodlný že přispívaj k celkovýmu dobrýmu rozpoložení a následné eventuální kreativitě.:)

    Lulu: Tak to tě zklamu, protože to sem na sobě zrovna nic neměla..:))

    Michaela: dekuju moc :)

    Hel: tak to se mam na co tesit.. budu si ten posledni rok uzivat..

    Pawlucha: :D tak třeba se potkáme

    Luczis: no pod taky :)) ale jak je to v tom malym sále tak to bude masakr,,

    hanita: přesně :DD budem takový nepsaný fýýreři

    hughhh: tak dobře no..:)) a jdeš nakonec..?

    » reagovat

  28. na GCH nejspíš půjdu taky a přispěju tak počtem ke skupině non-emařů^^ ;)

    » reagovat

Say something!