31, Mar2008

Krrreténi , 17

Sedim tu omotaná v plédu, kerej sem si vyhrabala za 79 Kčs v koši kam v Ikea dávaj zavšivený poškozený věci co smrděj zatuchlinou. V tom koši kam šahaj mámy, s pneumatikama co sotva dejchaj a pobíraj všechny věci pod stovku a uz toho se za nima line odér mlíka, kterej vám v hlavě navodí iluzi kmitajících větráků v kravíně, kde se brodíte holinkama mezi kravskýma placentama.

Já nevim, kdybyste viděli, co se ze mě za poslední dny tejdny a měsíce stalo. Sem úplně bezestylu. Né že bych kdy oplívala dechberoucim stylem, ale vždycky tu aspoň něco bylo, nějaká tvorba, fotky, obrazy, programování, něco. A teď žiju od testu k testu, od maturitní otázky k maturitní otázce a všechno ze mě vysává energii. Den je pro mě hrozně krátkej. A těch osum hodin čistýho času, co sme napočítali že nám zbejvá na život obětuju věcem, který mě nenaplňujou. Jako sepisování toho jak stavěj domky v Británii, jak maj krásný zahrady a maj rádi tapety. Jenomže my sme v Čér a máme nuselák a smícháč a můstek..chuchvalce na schodech když tam přestupujete a procházíte kolem revizórů. Sem prázdná schránka, ale vnímám svět kolem sebe. Až si řikám, že dokud tohle budu zvládat tak ještě neni úplně nejhůř.

Byla sem na výstavě a byla úplně o ničem, a pěkně mě zklamala. Jedinej pan Najbrt a Jeho Mojemoje nezklamal .. Jinak nechci kritizovat, ale za vynález designu petmattonek onoho muže každým dnem proklínám.. dyť to uchopíte, vono se to slisuje, vohodí vás to urgentním urologickým proudem přímo do zorničky a ste celej den tak akorát nasraný. nedejbože když se to dostane do rukou nějákýho (kávéčkově) naladěnýho jedince, kterýmu příde děsně vtipný fingovat že vás postříká a vy víte že to stejně nechtěně dementně zmáčkne a vohodí vás to. A pak se bude jedinec omlouvat a vy se vynuceně usmějete a řeknete “v pohodě” ale stejně budete celej den tak akorát nasraný. A myslim si že o tom to je. Všechno.

Tags:

 

» Comments (17)

  1. Kovi a jeho lahev:D
    …je pravda, že už taky docela nestíhám, ale dyť ty víš vid…

    » reagovat

  2. No… don’t worry, můžu tě ubezpečit, že já jsem na tom úplně stejně jako ty (včetně toho, že maturuju, že nestíhám, že dělám hodně a přitom nic)… a styl? image je nanic… sprite rulezz :-D

    » reagovat

  3. takovej sexy úsměv s takovou bublinou, to mě dostalo XD Hele, v noci se mi zdálo o sushi. ale nevím co, byl to strašně dlouhej sen, dělala sem ho myslim v tom snu a možná pak i jedla, mám jen takový záblesky, že už nevim, jak to chutnalo teda.

    » reagovat

  4. Heléééé:DD Vubec se mi nelíbí, jak se začíná rozjíždět KV(neboli “kávéčko”)!!! Sem myslel, že to během pár dní zanikne, ale vonu už se to reprodukuje do světa i přes net!

    » reagovat

  5. na nasranost z tebe uplne cisi!

    » reagovat

  6. zkurvenej svět…zkurvená cenzura:D

    » reagovat

  7. ta fotka s bublinou je skvělá 8)
    tohle dmntní období zažije asi každý:)
    prostě: Život je nějakej, nějakej Lamovitej! ;)

    » reagovat

  8. letošní oktáva má uplně stejněj hit. ale ty to dělají s normální flaškou bez víčka a nepotřebujou k tomu jakkoli designovanou flašku od kohokoliv.

    » reagovat

  9. správně naštvanej článek..a ten komix se ti taky poved,je estetickej a neni zbytečne roztáhlej..

    » reagovat

  10. Big In J???n06 Apr 2008 12:22

    <3

    » reagovat

  11. Big In J???n06 Apr 2008 12:22

    <3

    » reagovat

  12. ale pěkně flákáš zatím tu kosmetiku :)

    » reagovat

  13. M?amózní kočika!07 Apr 2008 14:52

    Logni se na msn, icq mi nefunguje:DD

    » reagovat

  14. kurva, koukám, že jsi z tý maturity stejně nasraná jako já… s tím, že já jsem se na to ještě nekoukla a vychutnávám si jen tu nasranost ze všeho okolo… kdybych byla nasraná ještě z učení, tak se asi po….. :D

    » reagovat

  15. nevozve se, nekomunikuje –> stebou je to spatny lucije !w a k e up (sou taci kterym chybis) O^

    » reagovat

  16. heej tak uz neco napis!! ja uz to nevydrzim… cekat na dalsi post.. uz 14 dni! nikdo me fakt nema rad..
    zkurvenej svět.

    » reagovat

  17. Hele… úplně mi mluvíš z duše… Taky mi připadá, že sem za celej svůj život nic neudělala, co by za to stálo..

    » reagovat

Say something!