11, Feb2006

Každá cesta je svym způsobem správná , 8

no vlasně proč ne viď :)proč nenapsat zase o ničem. Proč ne :))

Takže vezmeme to popořadě, neumřela sem, ani si vlastně nepamatuju proč sem ty dva ze tří týdnů nepsala.. ale ten třetí to mám omluvenku, to sem byla na lyžáku. :)) Byli sme v Rakousku, v malý horský vesničce St.Michael, odkud sme každej den jezdili do nějakýho střediska.Na pokoji nás bylo šest, a protože víte že nesnášim lidi, dokážete si představit jak mi ty poslední dny asi bylo :)) Na ubytování a stravu všichni hrozně nadávali. Já nevim, myslela sem si o sobě, že sem v tomhle hodně rozmazlená, ale mě to kupodivu přišlo úplně v pohodě. Až teda možná na sprchu, která tekla celejch pět dní úplně studená :))) Já sem to moc nečekala, tak sem tam hned suveréně vlezla a pak po tom ledovym šoku zase rychle vylezla no :)) Byla tam ale po večerech strašná nuda.. opravdu fakt, kdybyste viděli ty fotky, tak na všech sou úplně nejznuděnější obličeje :)) První asi tři dny sme jezdili fakt poctivě, fakt celej 6 hodin na svahu, pak se to ale začlo nějak hroutit a hledali sme si sebemenší záminku abysme mohli sedět v hospodě :)) [moment, Skunck napsal sms] Já nevim, když někdo z vás byl na lyžáku tak ste o tom měli dycky takový fajn eseje a příhody.. já si na nic takovýho nevzpomínám..:))) sem dokonce ráda že sem doma.

Jo vlastně sem eště byla na takovejch těch jedněch horách.. tam to bylo celkem fajn, až teda na mýho “bejvalýho nevlastního bratrance” (čti rozvod svatba rozvod) protože to je fakt kretén :)) Naposledy sem ho viděla asi tak před 8mi lety, to mu bylo 16 a byl úplně v pohodě, měli sme takovej fajn vztah no. Ale teď je z něj strašně arogantní, stále nevyspělej mladíček, kterej si myslí že sežral všechnu moudrost světa. Třeba taková příhodička s véčkovym samsungem, kterej má infračervenej port naprosto viditelnej žejo.. a já sem se snažila najít v menu tu volbu abych ho mohla zapnout a ?ák se mi to nedařilo, protože sem ten telefon měla v ruce poprvý. A tak sem se ho zeptala jako jestli neví kde to teda je, a von jako že to tam vůbec neni, že u tohohle typu telefonu ty porty nejsou :))) tak sem mu ten port názorně na tom telefonu ukázala a von řek že tam ten port sice je ale že tam funkce tam neni :)))) tak asi když ho tam vidim ne.. tak tam asi nebude jen tak jako jako! takže pak byla legrace, když sem tu volbu našla a portík si radostně svítil na displeji.. takový lidi fakt miluju.

No a když sme u těch příhodiček, tak třeba zrovna včéra mi máma vyprala mp3 přehrávač :)) všichni tleskejte a radujte se.  Mě teda moc do smíchu nebylo.. fakt ho používám každej den, pořád, všude a teď je mrtvej. Už ho nic neprobudí, už nikdy nebudeme spolu. Už nikdy na něj nepoužiju Allenův šroubovák, už nikdy víc. Takže sem si trošku pobrečela a abych to zahnala tak sme vybírali a vybrali novej – co si o něm myslíte? Já sem z něj docela nadšená, ale protože technice moc nerozumim tak budu ráda za připomínky. Ne, ale chápete jak může někdo vyprat přehrávač? :))) Mám prostě fakt štěstí :)

Tags:

 

» Comments (8)

  1. pokud si tu mp3 nezkousela hned zapnout tak by sni nic bejt nemuselo..pokud si to zkousela kdyz byla mokra tak uz asi jen zahrabat pod stromecek :)

    + ten novej..pokud netrvas na fialovy tak za tu cenu tam mas velkej vyber iRiveru, ktery sou kvalitnejsi…ve vsech smerech..

    » reagovat

  2. praveze skusila no, ale zkrat tam stejne probeh uz byla takova jakoby ohořelá :)) nejhorší je že už to prostě ani neprodám.. takže asi fakt pude normálně do popelnice, což je smutný :))

    s těma iriverama jsem to taky zjistila, ale bohužel pozdě :)) ale zatim si nestěžuju, až na to že baterka opravdu moc nevydrží je celkem fajn :))

    » reagovat

  3. mno ja mezitim zjistil ze to uz je torchu…mimo..:))

    njn hlavne ze to hraje..na ostatni se da zvyknout..;o)

    » reagovat

  4. no docela sem koukala, ale potesilo me to :)))
    no ta baterka ..nevim jestli si zvyknu, byla sem zvykla ze mi vydrzela u toho staryho strasne dlouho, ted se proste nemuzu spolehnout ze mi na nejaky delsi ceste nezkolabuje. ale ono je to hlavne tim listovanim v playlistech.. proste vsechno ma neco :))

    » reagovat

  5. nj..nekde se zaseklo RSS..:)

    co je strasne dlouho?:) a co malo?..tam je naka lionka napevno..?..to listovani znam..na to taky trpim..kdyz je vetsi vyber tak s to musi vyuzivat :)

    » reagovat

  6. ¨no staršně douho.. třeba sem ho tak tejden nemusela při plnym využívání vůbec dobíjet.. to pana novýho dobíjim obden a to ještě v nejlepším případě :)) já myslim že na pevno neni, dá se do toho vlízt, ale vrážet do toho zase další prachy :( no prostě docela blbá investice celkově :’( ale listování je nemoc.. mám vlastně permanentně shuffle a nedelam nic jinýho než že přehazuju songy, protože polovinu z nich už mám zase oposlouchanou :))) prostě závislák

    » reagovat

  7. mno obden to uz je docela otrava..ja menim zhruba jednou za 4dny..ale taky pouzivam nabijeci AAA u kterejch neni problem mit jich vic..

    njn listovani..ja ackoliv mam jen vyber pisnicek ne cely alba tak furt preskakuju sem tam..:o))

    » reagovat

  8. s tou nabijeci, to je fakt no.. jedu v cervenci do italie, asi si budu muset pordit.. protoze z touhle baterkou nevydrzim ani do ceskejch hranic.. me mrzi ze sme do toho investovala takovejch prachu.. on predtim stal sest a pul kdyz sem ho kupovala..:(

    » reagovat

Say something!