09, Mar2006

Být nebo nebýt. Tak zní otázka. , 0

Přehrávač doputoval v úterý, v úplně fialový krabici, takže sem se docela zděsila že nebude modrej. Po chvilce dobývání sem se ale přesvědčila že fakt modrej je. Sice ty obrázky co byly na všech internetovejch obchodech co ho nabízely byly hodně zkreslený, protože takle vůbec nevypadá, ale nevadí :))) Taaže přehrávač je krásnej, na druhou stranu co ale doopravdy krásný neni, je moje klávesnice. Kdybyste to viděli. Fakt nechutný. Možná bych mohla chvíli nechat nic nedělání a vydrhnout to.

Hamlet nakonec byl docela fajn. Fakt sympaťák, škoda že umřel no :)) V úterý mě totiž přepadla schýza, že to prostě nestihnu do konce tejdne přečíst (viz moje stále nedočtená anglická kniha, otevřená poprvé v září). Takže schýza mě dohnala k tomu, že to během 24 hodin bylo přečtený.

Rozhodně mí? problémů sem teda očekávala se seminárkou. Já vůbec nevim jak to má proboha vypadat. Co si představit pod pojmem semínárka. PROBOHA co s tim?! téma buddhismus, hinduismus, taoismus … v září mi to přišlo fajn, teď bych nejrači změnila téma nebo to aspo? zredukovala. Kdyby někdo měl jakoukoliv seminárku, ráda se podivám .. protože teď sem fakt bezradná :)

.
.
Porovnání s ipodem nano.. sice je sony menší, ale zase o hodně tlustší. .
Blbeček se naučil panáčkovat..škoda že ne z lásky ke mně, ale z lásky k jídlu..:))

 

» Comments

Say something!