28, Mar2011

DIY , 58

Dobré odpoledne, u mikrofonu Jan Čenský. Vítejte na vyhlašování prestižní giveaway, otevřené v minulém postu. Vážím si všech, kteří se zapojili a v neposlední řadě i těch, kteří se speciálně kvůli chtíči vyhrát exkluzivní vintage ohlodané kosti, skutečně stali mými followery. Velký dík patří i sponzorům a samozřejmě showroomu KFC, díky kterému máme tuto skvělou cenu k dispozici. Po několika bezesných nocích jsem z toho nepřeberného množství aplikantů vybrala jednu šťastnou.

Z důvodů uvedených minule, napíši opravdu jen to nejnutnější, co nepovede k jednoznačné identifikaci osoby – takže: vítězkou se stává 67letá čtenářka Hanita Klacková, Klarinetní 562/34 Jindřichův Hradec 377 01, zelený dům s živým plotem. Gratuluji a přeju mnoho šťastných chvil s výhrou. Nechci radit, ale tyto kosti přímo vybízejí k přestříkání zlatým sprejem (nikoliv stříbrným) – následně bych do nich vyhloubila díru, do které bych vložila květinu a máme vázičku.

Dnes tu ale nejsme jen kvůli vyhlašování. Připravila jsem si pro vás totiž DIY tutoriál, protože vím, jak jste neschopní a já mám prostě snahu vás navést správným směrem, abyste v životě něco dokázali. Abyste si z dneška ale něco odnesli, je nutné, abyste v DIY tutoriálech byli aspoň trošku zběhlí, měli přecijenom už nějaký za sebou, protože nemám v úmyslu věnovat se úplným začátečníkům, ale začneme hezky z ostra DIY pro pokročilé. Takže znovu opakuji – předpokládám, že sedíte u počítače buď omotáni páskou z kazety, či řetězem z papíru, nebo že máte aspoň něco, co je přestříkáno zlatým sprejem  (po individuální konzultaci zřejmě uznám i sprej stříbrný) .. bez tohoto základního předpokladu bohužel nebudete moc s námi ostatními tvořit, protože takhle zaostalé lidi, bez DIY zkušeností nemohu tolerovat a ačkoliv mě to mrzí, musela bych vás odsud vykázat. S ostatními se ráda přesunu k úvodu:

Takže co budete potřebovat:

1) čelenka – s tímto DIY tutoriálem jsou kompatibilní primárně čelenky z H&M showroomu – pokud nemáte (haha), kupte si ji v H&M za své.

2) otvírák na konzervy. Já ho mám samozřejmě ze speciální kolekce Tescoma for H&M, sehnáno jak jinak než v zahraničí -  jestli je ještě k sehnání, to fakt netuším a zjišťovat to pro vás fakt nebudu a opovažte se mě v komentářích zeptat odkud přesně ho mám.

3) obrázek jelena (v úvahu se dá brát i sova) – nutné k nalákáni čtenářů, pokud byste chtěli můj DIY použít na svém blogu, bez zvěře jako byste nebyli.

4) SPREJ, zlatý (já mám vintage)

Vím, že popis nestačí, že potřebujete názornou ukázku, takže jsem si dala tu práci s fotkama a tak konečně existuje naděje, že to nezpackáte:

Otvírák na konzervy (Tescoma for H&M), čelenka (Děkuju Káťám!!!!)

Ještě jednou, zblízka, v různých polohách. Ne že by tam svítilo nějaký slunce, nebo byla nadmíra světla, ale tohle gesto v podobě dlaně jakožto adekvátního pozadí, prostě k ukazování věcí neodmyslitelně patří.

Ještě chybí poslední fáze – přestříkat na zlato, na to už mi nezbyl čas (nemá to rozhodně nic společného s tím, že by snad můj vintage sprej zaschl). Teď už ukázka spokojeného člověka. Můj život se s touto čelenkou stal hodnotnějším. Lépe se mi teď čtou knihy, připadám si přitažlivější, originálnejší, o krok napřed před ostatními. A co váš život? Napište mi o tom do komentářů!

Tags:

 

» Comments (58)

  1. ♥ ♥ ♥ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    (napsala bych víc, ale vyrazilas mi dech :D:D:D:D:D)

    » reagovat

    :D ♥ chtěla jsem napsat, že děkuji a že jsem ráda, ale došlo mi, že vyražení dechu je vlastně docela brutální záležitost :D

    » reagovat

  2. :-DDDDD no tak to si mě naprosto rozsekala. Hned jdu shánět speciální otvírák od tescomy pro H&M, protože bez týhle čelenky nemůžu žít!!!

    » reagovat

    podvědomě ti přeju, abys ho nesehnala, abych jenom já byla ta nejoriginálnější na světě :DD

    » reagovat

  3. debile voe :DDDD

    a nadpis mas spatne, ma to byt “Giveaway winners!!!” :D

    » reagovat

    :DD příště se polepším a doufám, že ty se příště pokusíš soutěžit :DD

    » reagovat

  4. Děkuju Káťám!!! :D
    Jsi úžasná.. Nejvtipnější článek, co jsem kdy četla.

    » reagovat

    carrie

    děkuju moc, mám radost, že tě to pobavilo :))*

    » reagovat

  5. Ty jsi skvělá :DDDD

    » reagovat

  6. Jinak těm “fešn” blogům někdy vážně nemůžu uvěřit, ale ne každej zase stojí za starou belu :) máš nějakej fakt ráda?

    » reagovat

    děkuji moc*, odpovídám teda na oba komenty :D souhlasím s tebou, rozhodně ně všechny jsou špatné – mám ráda http://lostincloset.blogspot.com a http://suziestyle.blogspot.com a vždycky se podívám i na Sandru, ta se totiž podle mě udržuje pořád v mezích vkusu, nejen fotkami, ale i co se týká obsahu blogu (žádné sklouzávání k trapárnám)

    » reagovat

  7. tak to mě dostalo, fakt jsi mě pobavila XDDDD ani jsem nevěděla, že lidi tohle fakt dělají, dokud jsem neviděla náhrdelník z kazety, fakt jsem se tu asi pět minut nepřetržitě smála, asi jsem out nebo co :DD

    » reagovat

    děkuju :))* já jsem byla pár měsíců přesvědčená, že tito lidé mají nějaký specifický smysl pro humor a jenom to na nás hrají, ale bohužel se ukázalo, že to myslí smrtelně vážně :D a jsme out obě dvě :DD vítej v klubu

    » reagovat

  8. ;DDDDDDDDDDDDDDDD hodně se nudíš?

    » reagovat

    právě že ani ne, spíš si ráda rejpnu :DD

    » reagovat

    pól

    naprosto chápu! naštěstí jsem se od rejpání radši odprostil, jinak bych totiž nedělal nic jinýho ;DDDD občas si rejpnu do B. – ta se totiž hned nenasere jako ten zbytek ;D

    » reagovat

    carrie

    já už mám taky problém zacyklení..látka na prudění a rejpání je totiž nevyčerpatelná :D

    » reagovat

  9. už neee xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    » reagovat

    dobře, příště se už pokusím být seriózní :DD

    » reagovat

  10. Jeleny nesnasim… uz od prvni chvile.
    Zlata barva me pobavila :D Nejak jsem to prestrikavani ani nevnimala.
    Ja se ted podivuju spis nad timto.. :) https://lh5.googleusercontent.com/-AkupkCU6urk/TYJMSAP2KLI/AAAAAAAABbY/tM6T327WPO8/s1600/DSC01141.JPG (+ v uchu je tampon) .. tak priste prosim, toto :)

    » reagovat

    carrie

    Jeleny musí každý milovat :D a ta tvá fotka mě velice zaujala :DDD musíme se sejít a vymyslet ten tutoriál, doufám, že Lou pomůže.

    » reagovat

    Lou s tim ma uz praxi, co XD

    » reagovat

    Anonymous

    S cim mam praxi? Dovoluji si poznamenat, ze tampon nosim ve spravny dirce! Ale jako pomuzu vam se vsim, to se vi. Treba i s nosenim miminka na provazku ;-)

    » reagovat

    Lou

    Aaa, to jsem byla ja Lou :-D

    » reagovat

    :)

    Holky, zrovna jsem dočetla Elle, a tuhle tam šoupli pro inspiraci :D

    carrie

    Lou:DDD no s ironickym rejpanim do zvoleneho objektu:DD a o tý elle mi snad ani neříkejte :DD

  11. tohle si teda dělat nebudu dyž tam nejni zakomponovaná sova

    » reagovat

    tyvole tak já tě odhadovala na milovnici jelenů..teď abych to předělávala!

    » reagovat

  12. Jůů, doufám, že příště bude, jak si pořídit vlastní moustache;-)

    » reagovat

    Děkuji za tip, beru tě za slovo :D

    » reagovat

  13. JUCHUUUU JAJAJAJ AHAIAIAIA EOEOEOEO jsem vítěz přátelé já jsem to dokázala <3

    No děkuju teda, doposavaď jsem vyhrála jenom čaj na revma z časopisu Překvapení, což oproti pozlacenejm kostem není vůbec nic. Ale na druhou stranu nedokážu ocenit ten DIY tutoriál. Prostě totálně to nezasahuje mojí cílovou skupinu. Udělej nějaký DIY vlasový doplňky pro ženy s pleší a pak si možná popovídáme.

    » reagovat

    JO! Je to tam! gratulace! samozřejmě mi tě vygeneroval random generátor a nebylo to předpojaté! Můžeš se se mnou na těchto tutoriálech podílet, ráda uvítám novou ruku přidanou k dílu!

    » reagovat

    stejně prostě je ten tvůj výtvor úplně nemoderní. Tescoma for H&M otvíráky byly in možná loni, ale kdybys sledovala trendy jako já, tak už jsi dávno upgradovala na otvíráky z kolekce Tescoma for Lanvin for H&M. neumim si představit že bych konzervy s krmenim pro svýho jelena a sovinec otvírala čimkoliv jinym. škoda jen, že se s nim zatim nedaj otevírat i hroby, protože se na ně ráda chodim fotit

    » reagovat

    a vsadim se že v hrobech by se našla pěkná řádka super vintage kousků.

    » reagovat

    carrie

    Jsem fakt trapná, já vim, nechápu jak jsem mohla Lanvina vypustit :( odteď už to mezi náma nikdy nebude jako dřív, viď :( já beru vintage kousky jedině z hrobů, vadí mi, že jste na to y ostatní přišli a teď chodíme do stejných cizích hrobů a všichni budem chodit oblíkaný stejně :(

    » reagovat

  14. :DDD sakra ten sarkasmus ti sekne maximalne!!

    » reagovat

    děkuju*, někdy je těžké ho ovládnout :DD

    » reagovat

  15. Nejlepší DIY tutoriál:D:D:D Jsi skvělá!

    » reagovat

    carrie

    děkuju, doufám, že si to taky vyrobíš :D

    » reagovat

  16. komentáře nepíšu, tvůj blog ale čtu pravidelně… tohle je skvělej článek :D (i když mě víc baví ty školní), fakt mě to rozesmálo! vystihující a vtipný, ale ony jsou spíš trapný a smutný…

    » reagovat

    carrie

    děkuju moc, o to víc si toho komentáře vážím :) a s těma školníma jsem utrpěla šok, jsem si celý život myslela, že své školní blogy čtu jen já sama, tak jsem ráda, že je tady někdo podobně úchylný :D

    » reagovat

  17. :D :D :D :D Sice jsem nemocná a mám křeče v břiše, ale přečtením tohoto článku se znásobily. Kurnik, poslala bych to Tescoma agentovi a třeba tě pozvou na schůzku do nějakého posh pražského báru, aby ti nabídli spolupráci. Ty to ještě někam dotáhneš, děvče!

    » reagovat

    carrie

    jsem ráda, že jsem ti přivodila další křeče :D no Tescoma showroom je top, ničeho většího už v životě asi nedosáhnu :(

    » reagovat

  18. to beez, ses nejlepsi! :D za tento clanek by sis zaslouzila dakine jewel jidla z KFC

    » reagovat

    carrie

    děkuju :D ohlodané kosti v batohu samozřejmě vítám na své adrese!

    » reagovat

  19. jsi boží!
    příště ještě dodej “doufám,že se vám můj tutoríál líbil” a budeš dokonalá :) tahle blogová komunita potřebuje zlehčit…jen do toho

    » reagovat

    carrie

    děkuju a vážím si toho, žes to vzala s humorem, bohužel jsou v té komunitě i takcí, které to smrtelně urazilo :))

    » reagovat

    Já zbožňuji jakoukoli formu sarkasmu! tobě držím palce…jen do nás :)

    » reagovat

  20. Já musím říct, že mi tečou slzy! Já bych se ti vyfotila, ale nechci, protože po ruce nemám žádného jelena a nechtěla bych tě urazit pohledem na fotku bez vysoké! :D

    » reagovat

    carrie

    tyjo, měla ses vyfotit s vintage slzama :DD

    » reagovat

  21. Princ of Persia04 Apr 2011 14:54

    Ja tohle povazuji za zakerny a laciny utok na bezbranou, menecennou osobu a musim priznat, ze jsi me velmi hluboce zarmoutila.

    Vubec nevim, co se to s tebou deje.

    » reagovat

    carrie

    Pavle přesně tak! To prostě nemuselo bejt.

    » reagovat

  22. jsi fakt dobrá a to řííkám jako člověk, co fashion blogy čte, a rád! ale pravda je, že to potřebuje odlehčit

    » reagovat

    děkuju moc za chválu, i přesto, že máš fashion blogy ráda, toho si obzvlášť vážím :)

    » reagovat

  23. Děkuju Káťám :DD Co máš proti H&M showroomu (jen pro vyvolené!)? :D Jestli teda narážka byla mířena tímto směrem..

    » reagovat

    Ještě bych teda tento komentář doplnila o, podle mýho, dost cool záležitost, mluvící za vše:
    http://www.minimon.cz/produkt/jelen-907

    » reagovat

    nemám proti němu vlastně nic, spíš se ráda pobavím nad veledůležitými povýšenými reporty, pořízenými Canon a Nikon zrcadlovkami :)) Jako kdyby se jednalo o prvotřídní zboží a bylo neuvěřitelné privilegium moci se vyfotit u stojanu o týden dřív než ostatní.. u LV, Prady nebo jiných značek bych to i brala, ale proboha H&M? :D a to píšu přesto, že si tam občas taky něco koupím :) za cool záležitost děkuji, samozřejmě hned objednávám :D

    » reagovat

  24. [...] se omlouvám – je to trošku kostrbaté (kdo mé DIY projekty sleduje déle, ví, že jsem tak trochu matlal :D), nedělal to stroj, ale netrpělivá mladá [...]

Say something!