17, May2011

Ale..tamten kluk, tamten, co ma hlavu jako prdel.. , 32

Už druhým dnem mám oficiálně zkouškové a opět uplatňuji taktiku, že předmět, kterého se bojím nejvíce, si dávám jako první zkoušku. To většinou znamená, že cca 5 dní vstávám kvůli učení a odcházím od něj kolem půlnoci, takže se snažím nerozptylovat a proto to tu teď trošku flákám.

V učební depresi / slušivá růžová tužka s růžovou gumou!

Už chci, aby bylo po všem a já mohla poslouchat nové album Sum 41, které se mi určitě zase nebude líbit jako ta dvě předešlá, ale na něco se těšit musím. Když jsem před pár týdny seděla v posteli s notebookem, s roztomilým drdůlkem, infantilních spacích kalhotách a vyhledávala toto:

Můj Jakub to zmerčil, věnoval mi dost zděšený pohled a začal mě okamžitě označovat pojmy synonymními ke slovu vyvrhel a úchyl. Nakonec vše dobře dopadlo a nechal si vysvětlit, že se jedná právě o název toho nového alba (to, že si myslím, že tomu dodnes stejně moc nevěří, je věc druhá :D).

Když už jsme u toho posedávání s notebookem, musím vám říct, že je to aktivita, která mi zabírá drtivou většinou mého volného i školního času. Můj obor si o to, i přes mou za 4 semestry vzniklou nevoli, prostě říká a bohužel i do budoucna v zaměstnání tomu zřejmě nebude jinak. Před měsícem jsem se naštvala a odhodlala se zabránit rozkladu mé 21 leté postavy v rozplizlý pudink. Vždycky mě bavila atletika a v běhu jsem v dětství občas i vyhrávala. Na gymplu nás po dobu celých 8 let ale vždycky jen zavřeli do ,,klece”, hodili mezi nás míč a že jako máme hrát volejbal. Díky. Hrozně mě s mými 160 cm bavilo hrát volejbal, samozřejmě vyskočit deset metrů nad síť a smečovat není problém a o slasti podlitin od bagrů ani nemluvím. Takže tímto se veškerá moje sportovní aktivita anulovala a výsledek byl takový, že při běhu na tramvaj jsem pak dodatečně nabírala dech v průběhu celého dne. Takže se zase hodlám vrátit k běhu a pomáhá mi v tom teď můj pan Insportline Sheen, běžecký pás, osobně, těší nás.

Pořídila jsem ho za cenu, kterou by asi nikdo nepochopil a ani já ji dodnes nechápu a bojím se ji i vyslovit nahlas, aby nepřišel zásah osudu a něco se nestalo. Samozřejmě jsem musela čelit zástupu penisů s řečmi ,,Kdybys radši šla běhat ven!” Ano, buď se půjdu proběhnout po Žižkově a nechám se znásilnit/přepadnout plus se budu moci vyhýbat autům, popřípadě se půjdu proběhnout u nás na vesnici do černého lesa a nechám se znásilnit/přepadnout, to je lepší řešení, děkuji za radu. Naštěstí aspoň doma mám normálního muže, který mě podpořil, takže tímto děkuji tátovi.

Vtipný bylo, že jsem myšlenku pořízení běžeckého pásu měla v hlavě asi tři měsíce a poslední měsíc už jsem byla odhodlaná na něj našetřit, takže jsem třeba sežrala půlku dortu a v hlavě si to odůvodňovala tak, že ,,no tak jako každou chvíli budu mít pás, to hned vyběhám, takže tohle ještě sníst můžu, to se nic nestane”. To že jsem tuto myšlenku neoprávněně uplatňovala asi měsíc, aniž bych vůbec měla na pás hotovost, je fakt fail :D

Chci se s vámi tedy podělit o svůj profil na DailyMile, kde můžete sledovat moje běžecké pokroky. Zatím to asi vypadá docela uboze, ale fakt jsem posledních 10 let nedělala NIC, takže to podle toho vypadá a já chci být k sobě i k vám upřímná. O to hezčí budou třeba za pár měsíců srovnání aktuálního se začátkem :) O co mi teda jde: chci hlavně napsat, že mi nejde o hubnutí (mám 45,5 kg už asi sto let a jsem i celkem, překvapivě pro mě po včerejším měření, souměrná -  85 boky, 85 prsa), ale jde mi o zpevnění – hlavně nohy, zadek (vždycky si vzpomenu jak všechny úchylné předcvičovatelky aerobicu říkají ,,zadeček” :D).. hlavním cílem je vnitřní strana stehen. Tak mi držte palce, budu sem tam (nechci lézt Natálce do zelí :) ) referovat.

Jsou supercute, musela jsem je mít.. :) a taky superpohodlné..možná už částečně chápu ty lidi, kteří v nich chodí i do města.. ale pořád to NESCHVALUJU :D

Nechtěli byste mi doporučit nějakou dynamickou hudbu na běhání?:)

Tags:

 

» Comments (32)

  1. nich existent17 May 2011 19:54

    <3 právě jsem podřízla beránka na oltáři, aby Ti všechny zkoušky vyšly…<3 jinak na běh radim Gagu, ta mně dycky nakopla..

    » reagovat

    Princ of Persia

    to chapu, taky bych se od te hudby snazil utect

    » reagovat

    carrie

    nakonec jsem pak pouštěla elephunk, beránka sežerem a zajíme to angreštem!

    » reagovat

  2. Na běhání starý dobrý rock’n'roll :D tyjo, váhu máš stejně nádhernou, kolik měříš?

    » reagovat

    Lejla

    Promin, neumim číst :D 160! Mam taky:)

    » reagovat

    carrie

    jsem se bála, že tu budou samý žirafy :D to jsi mě potěšila :))

    » reagovat

  3. “popřípadě se půjdu proběhnout u nás na vesnici do černého lesa a nechám se znásilnit/přepadnout” CARRIESANO! HFGDCHFGDHFFXGFCHNFGB!

    “Hrozně mě s mými 160 cm bavilo hrát volejbal” JO, VŠAK DO MĚ VIĎ!!!

    “nechci lézt Natálce do zelí” Prosímtě, lez mi do zelí, mě o tom baví číst. Nebo jinak… mě už baví číst JENOM o běhání XDDDDDDD

    PRODIGY… jedině.
    (http://youtu.be/gTw2YvutJRA) tohle nakopává takovým způsbem, že ani už nemůžeš a uběhneš pak ještě 5 km XDDDDDDDD

    » reagovat

    já chci odpověď na můj komentář a taky chci, aby můj druhý komentář pod číslem 04 byl vymazán!

    » reagovat

    carrie

    všechny tvé komentáře zde zůstanou, abych je později mohla použít proti tobě! volejbal si můžeme zahrát spolu, dáme si síť tak dvacet centimetrů nad zem :DD prej carriesano :DDD

    » reagovat

  4. Your comment is awaiting moderation! No dovol!

    » reagovat

    carrie

    to samo! neřvi!

    » reagovat

  5. aaaaaaaaaaaaaaaa!!! no ty boty?! chci je <3 a teda pás závidim, taky bych si dala říct, protože s "výběhem" jsem na tom stejně jak ty, vlastně až na to, že já mam jenom ten žižkov :D ale nevzdávam to a úchylovi kdyžtak uteču :D (ok, joke no)

    » reagovat

    carrie

    už sis nějaký pořídila? :)) já už jsem to psala monisce na plurku, ale kdyžtak sleduj internet, já mám ten pás úplně náhodou přes nějakej inzerát, i se zárukou za směšnou cenu :)

    » reagovat

  6. vole vole bežecký pás je moj sen, ale musela by som obličku predať

    » reagovat

    nebo lilly by jsi mohla prodat xD

    » reagovat

    alebo teba by som mohla predať (nottalking)

    » reagovat

    carrie

    ano, jsem pro prodej terky :D ještě jí před tím uříznu prsa a nainstaluju si je na sebe :D

    » reagovat

  7. Těší mě, že jsi uposlechla memo Svazu žen se 100% ve statistice a opatřila sis stříbrné běžecké Nike obutí. Moje mají teda světle zelenej swoosh místo růžovýho, ale aspoň si je poznáme – vyjma toho že máš velikost nohy 35.5 a já 42.5

    » reagovat

    carrie

    připadám si v nich jako Emil Zátopek a věřím, že to byl i účel autorů ve svazu Nike.. je vidět, že 100% ze statistiky je mocné spojení, které nás spojuje i podvědomě, že pak konáme statisticky podobné nákupy

    » reagovat

  8. Zastupem penisu jsi me rozesmala, uplne presne vim o cem mluvis, venku prsi mama jde na spinning v sedm vecer po praci a tata si neodpusti: Dole ve sklepe mas kolo xDDD
    Jinak mam uplne podobny ty niky a mas pravdu, jsou strasne pohodlny

    » reagovat

    carrie

    já s nima budu asi bojovat už celej život a bude ze mě hnusná feministka, strašná představa! a tátové maj vůbec většinou talent na dobré rady pro své žen, které je vůbec nenaštvou a tak :DD ze začátku jsem běhala v normálních vycházkových botách a to bylo peklo..fakt s těmahle běžeckýma je to diametrální rozdíl :)

    » reagovat

  9. Snaha cvičit mě po letech chytla taky, ale odkládám ji na konec zkouškového, které mě teď také ničí a dělá ze mě absolutně plytkou osobu radující se nad kapičkami padající z pytlíku čaje.

    Zadeček – naše bývala profesorka na tělocvik vždycky u aerobiku říkala: “Stáhnětě česneky!”

    A lidi v těchto teniskách nesnáším! Jakože na “běžný” nošení.

    A ještě se cpaním – razila jsem heslo, na moje narozeniny můžu! Takže jsem je měla asi půl dubna :D

    » reagovat

    carrie

    tak pod první odstavec se podepisuju :)) prej česneky :DD to slyším poprvé, možná bych po ní nějaký stroužek hodila :D Lidi v těchto botách rovněž nesnáším, o to víc je drásající, když v nich občas do města vyrazí můj vlastní choť!!jdu si dát tanga na hlavu.

    » reagovat

  10. Hele, ja si chci pas poridit uz leta, ale porad je nejake ale – bud neni kam dat, penize a tak. Ale pas je daleko lepsi nez venku!

    Ty boty jsou pekny, ja se ted shodou okolnosti po nejakych taky divala, protoze tady za barakem mame krasny jezero a kolem nej by se dalo dopoledne behat jedna basen, nez jdu do prace, ale ty bezecky boty jsou tak drahy, ze jsem od toho zatim opustila. :(

    A fandim ti moc, vidim, ze jdes na to s rozumem a to je hlavni. :)

    » reagovat

    carrie

    ty ale naprosto chápu :( nebýt štěstí tak ho taky dodnes nemám :/

    k těm botám – mám nějaký z výprodeje ve Sportisimu, ale asi to bude fungovat i v jinejch těhlech větších sportovních krámech, kde maj všechno – od potítek po horský hola :) a fakt tam mívaj dobrý ceny :)
    a děkuju za podporu, jsem ráda, že to tak taky vidíš:)*

    » reagovat

  11. Princ of Persia19 May 2011 19:57

    Hlavne pozor na srnky.

    » reagovat

  12. jsem rozhořčená!!!

    » reagovat

    carrie

    já tě snad vykážu :D

    » reagovat

  13. Hej girl! Kdy už konečně zas něco napíšeš? :-O

    » reagovat

    carrie

    trošku mi to trvalo, omlouvám se, ale teď už to snad bude pravidelnější :)

    » reagovat

  14. Rozplizlej pudink se 45 kily, aha. Trošku trapas.

    » reagovat

    carrie

    Já teda na plážích a u bazénů vídám spousty hubených holek, u kterých je ale díky celulitidě a povadlým částem těla vidět, že sportu moc nedají.. a bohužel se k ním řadím také.., aha.

    » reagovat

Say something!