23, Jun2011

Versace for HM , 42

Nějak mi přišlo, že je tenhle nadpis asi teda známka stylu a já si nemůžu dovolit být mimo fashion proud, takže jsem ho musela použít taky, i přesto, že tu, jistě ke smutku všech zúčastněných, tentokrát nenajdete nic o Versace for H&M otvíráku na konzervy. Ale zpět k jádru pudla:

Dneska jsem se rovnou z neznámých důvodů probudila nasraná, takže jsme se rozhodla, že si tuto agresivní náladu vybiji na svých čtenářích, kteří za nic nemůžou, protože to zní logicky. Hned po tomto probuzení jsem vlítla na Facebook, smazala pár náhodných pseudopřátel, kteří se mému naštvanému oku octli v rudém hledáčku zlosti, poskrývala co mohla a trošku se bojím, že to bude jako vždy následováno zběsilým mazáním souborů z počítače a následně to vygraduje v šílené uklízení pokoje, kdy během půl hodiny vyhodím 80% věcí co v něm jsou a následně se za to ještě půl roku budu proklínat a bičovat. Jakoby to byl nějaký vestavěný způsob restartu mé nálady – prostě všechno zkrouhnout na minimum. Ano, také, stejně jako teď vy, koketuji s myšlenkou, že asi nebudu úplně normální.

Takže co že se nám za ten měsíc odehrálo..

1. proběhlo zkouškové

Jako vždy velice obohacující, osvěžující a prudce relaxační část roku, kdy téměř nespím, piju kafe (a chodím s ním demonstrativně po domě a před všemi kafomily po každém loku vyluzuji hlasité ,,BRR, to je hnusný”), jsem celkově zapouzdřena do sebe a vůbec veškerý čas trávím ve své ulitě. Tentokrát to bylo ale extrémně výživné, protože jsem při plánování zkoušek nejspíš zrovna prodělávala lobotomii … jinak si totiž nedokážu vysvětlit co mě vedlo k tak vražednému nasázení zkoušek k sobě. Došlo mi to ale bohužel až v momentně, kdy se s tím už nedalo nic dělat, takže pokud vám teď v hlavě naskočilo slovo BEZMOC, tak si ho ještě třikrát podtrhněte, doporučuji růžové Stabilo.

Vůbec nejlepší je, když máte mít zkoušku z něčeho, k čemu neexistují normální (psané ve větách, srozumitelným jazykem) materiály. Pro mě to znamená zdlouhavé hledání jiných zdrojů, půjčování knih z knihovny a prakticky vytváření vlastních skript. Já vím že pro vás samozřejmě taky, nebudeme si tu hrát na to, že jsme nějací lajdáci, že, ale tak dovolte mi, abych si aspoň na chvíli připadala důležitě.  Další krutopřísně nejlepší věcí je, zapsat si společné předměty se svým přítelem (v pořádku), zapsat si jeden z předmětů společně se svým přítelem a vaším společným kamarádem (error století, aneb armáda penisů rádoby nadsamců umocněná na druhou), vygradovat to v podobě dohody, že se přítel nastěhuje k vám a budete se na zkoušku učit spolu (málem jsme se sice zabili, ale dokázali jsme si i navzájem předat pár vědomostí), a zakončit to tím, že si s nimi zapíšete mimo předmětu i společný termín zkoušky (50:50 – minusové tradiční macho řeči společného kamaráda před zkouškou a plusové podržení a malá rada od přítele při zkoušce). Výsledek – vážím si toho, že můj přítel není jen dikobraz s penisy místo ostnů na zádech, jako drtivá většina těch, se kterými jsem každodenně konfrontována.

Nějak zázračně jsem ale vším proplula s vyznamenáním (dokonce v obou semestrech tohoto roku), takže se mi zřejmě podaří školu obrat o nějaké ty peníze navíc. Možná to vypadá, že jsem trošku Hermiona, ale neučím se pro jedničky, ale protože mě ten obor prostě naplňuje a učím se 90% věcí fakt ráda (i přestože celé zkouškové nadavám jak můžu), protože mě to zajímá. Ty známky už jsou k tomu takový bonus :)

Speciál školních potřeb pro Marilyn:

  1. Nová závislost – bělítko. Ne tak úplně kvůli bělení, ale zásadní věcí je to, že mi ta páska strašně voní, takže jsem to vlastně fetovala celé zkouškové období a myslím, že právě toto může za mé známky (nechci nikoho navádět, ale..). Takže pokud chcete mít něco, co hezky voní, i přesto, že to vůbec nepotřebujete, už si kvůli tomu nemusíte kupovat Lush, ale stačí toto.
  2. Možnosti podepsat si vlastní školní potřeby, úchyl jako já, nemůže odolat! Sbohem zlodějino!
  3. Nová závislost číslo 2 – všechno dávat do rámečků, které tvoří přerušovaná čára – krásně prodloužený způsob původní standardní prokrastinace v podobě rámečků tvořených souvislou čarou.
  4. Sešit, který jsem měla půjčený od jedné sympatické spolužačky :) hrozně se mi líbil vzhledově a zároveň jsem se na něj bála i podívat, aby se s ním něco nestalo, protože byl vedený extrémně vzorně :)

 

2. neproběhlo skoro žádné běhání

Ale já jsem se do poslední chvíle fakt snažila. Vím, že minulý post vyzařoval nadějí a odhodláním, ale když můj stav šílenství dospěl až do bodu, kdy jsem měla papír se vzorečky položený  mimo tradičních míst jako je stěna vedle vany i na displayi běžeckého pásu, už to dál nešlo. Jakmile ale zkouškové skončilo, byla jsem odhodlaná se vrátit zpět do formy – uběhla jsem krásných 6km za 49 minut a měla ze sebe zas radost .. ale pouze do následujícího dne, kdy mi byly (zřejmě za odměnu za vyznamenání) seslány horečky. Takže myslím, že toto už by si zasloužilo aplaus, děkuji.

3. Zavádím ve spolupráci s Janem Čenským, Ivanem Hlasem, Marií Poledňákovou a Vladimírem Tišňovským nový titul

King of the week je titul, který s sebou přináší starý smradlavý streetsouhlshit trůn, na který jednou za čas usedne někdo mnou jmenovaný, z nezištných důvodů (překlad: bez úplatku se tam nedostaneš). Nejvíc peněz na účet mi tento týden poslala Mary a tak se stává prvním oficiálním kingem. Protože během zkouškového se pilně učila, dostávala samé dobré známky, do toho hubla a ZHUBLA! a při tom všem ještě skvěle zvládá Lilly. Zvedám ceduli s nápisem POTLESK!

4. budoucí vývoj
Sbohem učení, vítej úklide!

A co vy? Je pro vás fyzicky, psychicky, či v jiných směrech, vůbec představitelné učit se se svým protějškem?

(chtěla bych být svědkem toho, jak by se spolu učili třeba nat a #FFF :D)

Tags:

 

» Comments (42)

  1. voe debile, ja se z tebe fakt poseru :DDDD

    » reagovat

    carrie

    děkuji, to mi velice lichotí :DD*

    » reagovat

    Dobrý den, jsem majitel autoškoly s oficiálním názvem Autoskola Street, pokud si naši žáci zadají do vyhledávače heslo Street atd. objevují se vaše stránky s kritikou na jakousi autoškolu, což se mi dosti nelíbí. Můžete prosím do vašich stránek alespoň uvést, kde se přibližně Vaše autoškola nacházela ??? Dělá to špatnou reklamu naší společnosti. Děkuji AŠ STREET

    » reagovat

  2. Nananana komooon23 Jun 2011 18:12

    Jsem polichocen tím komplimentem :D Jinak doufám, že jsem zůstal v tvých přátelích na fb :D Jestli ne, tak si mě nepřej !

    » reagovat

    carrie

    Počkej.. Jakub.. mám pocit, že někoho takovýho jsem mazala, teď nevím přesně, radši to zkontroluj

    » reagovat

  3. my se každý den učíme se spolu nehádat kvůli všemu a zkoušíme si říkat, co by se dalo říkat, abysme se nehádali, ale vše se vysvětlilo brzo, počítá se to? XDDDD

    Mary je nejlepší, to říkám pořád. Já chci bejt taky někdy pochválená jo? tak čau za měsíc.

    » reagovat

    carrie

    no jasně že se to počítá :DD to je možná i důležitější než typické učení :D A ty budeš taky, ale zase jsi mi nevyrobila toho králíka z fima, tak nevím, jestli spíš nevymyslím nějakej kontrastní post ke kingovi, nějakej post pro uřvaný lidi

    » reagovat

    protože já neumím králíka prostě a tak ale zkusím ho a kdyžtak prostě dostaneš zrůdičku no!

    » reagovat

  4. <3333333333 jsem polichocena speciálem jenom pro mě :) jen tak dál XD zejtra jdu sehnat to bělítko XD

    » reagovat

    carrie

    no zasloužila sis to :DD mě ale hlavně překvapilo, že ta bělítka jsou docela drahá .. ještě, že jsem ho čórla mámě ..:D

    » reagovat

  5. Já jsem svému protějšku jednou pomáhala s domácím úkolem. Byla z toho naše první hádka, takže už nikdy víc :D

    » reagovat

    carrie

    jé, můj běžecký parťák :))! a tohle pomáhání je zlo, to vím moc dobře, nakonec jsi ještě pomalu ta špatná ty viď :D

    » reagovat

  6. :DDDDD s tim Versacem, uplne mi doslo, jak jsi mi chybela!
    Jinak s mazanim lidi z FB to mam taky tak, uklizenim at uz bytu nebo pocitace taktez. Vitej v klubu.
    Behat se chystam zacit od pondeli, az budu snad uz komplet zdrava, tak do toho taky pojd.
    A posli kontakt na Censkeho jako. :D
    Psaci potreby netreba komentovat….a ucit se nejlepe sam, ani s kamoskou mi to vetsinou nejde.
    A TLESKAAAAM Mary. :)
    Ufff.

    » reagovat

    carrie

    jsem ráda, že jsem ti chyběla:DD* a opět děkuji za uklidnění, že nejsem jediný psychopat :D
    běhat bych chtěla taky, ale zatim se mi nějak nedaří uzdravit, pořád se cítím, jako by mě někdo praštil kyjem :( ale tobě držím palce !!:)

    Jan Čenský je jenom můj a nehodlám se o něj s nikým dělit, tak mi to prosím odpusť :DD

    » reagovat

  7. oh, budem slávna, keď som sa ocitla na takom dôležitom fashionblogu!!!!! Díky moc<3333
    A môžeš písať prosím častejšie? Pekne prosíííím!

    a je uplne vtipné ako je najlepší relax po skúškovom upratovanie XDDDDDD

    » reagovat

    carrie

    já jsem ti právě chtěla pomoct se protlačit do světa color blockingu a showroomu, tak doufám, že se to povede :DD nemáš za co :DDD

    psát častěji snad budu, ale jenom pokud ty taky :DD po zkouškovym jsem měla strašně moc energie do uklízení, ale zas mě rychle přešla.. teď tu sedím a už ten bordel jen odevzdaně pozoruju :DD

    » reagovat

  8. Jsi originálně skvělá a skvěle originální! Jen tak dál:)

    » reagovat

    carrie

    děkuju moc, takhle skvělé komentáře bych nejradši dostávala pořád :))*

    » reagovat

  9. co vlastne studujes? (panic)
    ja sa nahodou s priatelom ucim, lebo je to jediny sposob ako mozme byt cez skuskove spolu:D

    » reagovat

    carrie

    studuju aplikovanou informatiku :)) a jak to učení probíhá? je to efektivní? :)) my když se učíme spolu, tak já bych si pořád povídala a on mě vždycky seřve, že se chce učit :D

    » reagovat

  10. Vtipne, k veci a originalni. Thumbs up for you !

    » reagovat

    carrie

    děkuji za chválu, hned mám lepší den :))*

    » reagovat

  11. ja mam zrovna v konceptech clanek s nadpisem Versace pro HM s tim,ze v tom clanku o tom nic neni..:D takze menim nadpis, predbehlas me krasko :D a pobavilas me*

    » reagovat

    :)))) katie, ale já myslim, že čím víc článků s tímto nadpisem bez očekávaného obsahu, tím líp, beru to jaký malý neškodný způsob revolty a pročištění stojatých vod :D jsem moc ráda, že jsem tě pobavila<3*

    » reagovat

  12. Nejpoužívanější slovo zkouškového, dokonce něolikrát uvedé v praxi: prokrastinace, ano.. Plně ti rozumím.

    Zhruba podobně jsem zorganzovala po zkouškovém své šuplíky a můj makeupový se tomu tvému nebezpečně podobá :D

    A učůrávám z #FFF :D

    » reagovat

    Tak toto si žádá foto tvého dvojčecího šuplíku!! Já na tom trvám..a ne že to dopadne tak, jako když jsem trvala na návratu tvého retro layoutu s modrou nokií :DD #FFF teda vymyslela nat, abych drze si to nepřivlastnila :D

    » reagovat

    No jo, retro layout s Nokií… No třeba na něj ještě dojde :D A šuplík snad zkusím zveřejnit :) Ale až za 14 dní, teď je napůl sbalenej v tašce :D

    » reagovat

  13. ja s jednim penisem sdilim uplne stejny obor, takze vsechny predmety spolecne a zkousky zhruba taky .. –> stres z toho, co kdyz to jeden udela a druhej ne, neustaly odsouvani zkousek z duvodu totalni lennosti a srani na skolu, to cele na druhou, protoze oba na to sereme a valime se, chodime ven, ponocujeme a podobne. kdyz uz se ucime neco spolu vyjimecne, tak to zustane u jedne stranky, pricemz se pri cteni dostaneme k nejake zajimavejsi konverzaci … minulou zkousku pan tvorstva neudelal a ja jo, takze z toho vznikly nemale problemy gradujici az k nejakym recem o rozchodu, jenze pak se nejak zas vyjasnilo, takze moje zkouskove zatim neskoncilo, protoze posledni zkouska opet posunuta. plus pozor bonus!!! novinka dnesniho dne: na druhy pokus zkousku udelal, jenze ke spolecnym vysledkum se dostanu bohuzel i ja a protoze jsem huba nevymachana a musim vsechno rict a byt prvni, tak jsem mu to prozradila do telefonu, i kdyz jsem fakt nechtela …. takze vrchol nasranosti a asi to opet graduje k rozchodu.
    tak nejak vypada moje zkouskovy s protejskem spoluzakem. se omlouvam za dlouhe vypraveni, ono se to stalo pred chvili a prislo mi, ze se to sem fakt hodi.

    » reagovat

    moni, určitě se to sem hodí, jakákoliv historka poukazující na penisovité penisy, je zde vždy víc než radostně vítaná :D

    Ten stres z toho neúspěchu ve dvojici s penisem mi mluví z duše, to jsem úplně zapomněla zmínit – samozřejmě u nás na sebe pak vzájemně RÁDOBY vtipně útočíme i když jsme to oba třeba dali, ale jeden má např. o bod míň:D a to má člověk pak natalíři klidně i rok potom!

    Já jsem si na plurku říkala, že bůhví cos neprovedla, žes vyzradila nějaký překvapení a ono tohle :DD to je fakt kakabus penis :D myslim, že se nemusíš vůbec obviňovat, má být rád že to udělal a je jedno jakou cestou se to dozví.. ale chápu, že to si asi vysvětlit nenechá:)) PAN TVORSTVA – nejlepší označení :DDD

    » reagovat

    moniskka

    ty jo a ja si myslela, co jsem mu neudelala .. ja uz jsem asi ovlivnena? mi prislo, ze jsem to strasne posrala, ale zas jsem mu nechala prostor pro vyvztekani se a do teto chvile jsem vydrzela nezavolat :-) ale nevim, asi uz to moc dlouho nedam :D

    jako s tema bodama to je stejny :-D jednou jsme nedali oba dva test, ja se ucila a on vubec a mel o 3 body vic nez ja :D tak to bylo na taliri taky furt :-D

    jsem rada, ze ctes plurk :-*

    » reagovat

  14. mimochodem, o vikendu jsem najela na tvuj tabulkovy system :-D hned je to poznat :-D prehledne carkovane tabulky razici na dalku z papiru, co na tom, ze se tim clovek trosku zdrzuje :-D dik

    » reagovat

  15. Tyjo tak tabulka prerusovanou carou bude asi hitem mojeho zimniho semestru! Uplne urcujes trendy, fesnblogerko :D:D

    » reagovat

  16. My chceme další článek, prosím, prosím:)

    » reagovat

  17. Piš prosíím

    » reagovat

  18. tak ale už toho mám dost

    » reagovat

  19. víšco, smaž to tady jako.

    » reagovat

  20. :-(

    » reagovat

  21. heeeeej :/

    » reagovat

  22. Napiš něco! Jsi hrozně vtipná ale furt se držíš dané věci!! Perfektní ! :))

    » reagovat

  23. !

    » reagovat

  24. Ahooj, tvoje stránky jsem dřív navštěvovala a když jsem sem po půl roce zase zavítala dost mě zklamalo, že už nepíšeš. měla jsem tvé články moc ráda :)
    snad se zas vrátíš…

    » reagovat

  25. Mimochodem, kočko… my tady už snad trictvrte roku cekáme, a ty jako nic! :-/

    » reagovat

Say something!