19, May2006

Juvenilní spot! , 21

Všichni na Smíchovském nádraží jsou divní. Divný je každý kdo do toho vestibulu vstoupí. Divná sem si tam začala připadat i já. Sebemenší věc mi přišla podezřelá. Takže můj čtvrteční večer nedopadl tak úplně podle mých plánů. Ujel mi totiž autobus v osm, a moje přesvědčení že v půl devátý jede další se rozplynulo u tabule s jízníma řádama. Blbá vesnice. Takže mě čekala hodinka, v šeru Smíchova. Venku na dešti by to sice bylo velmi romantické, ale jelikož už sem ten den zmokla asi 3x, řekla sem si, že už tý romantiky bylo dost. Zabrousila sem se najít nějaký místo kam se v tý hale zašít. Prostě jako bezďák slídící po nějakym místu. Došla sem k lavičkám, který nebyly ani poblitý, ani špinavý a vlastně vypadaly celkem normálně. Ještě sem zkontrolovala lidi kolem sebe. Vedle mě nějakej bussinesman, a o tři místa dál jeden bezdomovec sjetej, a pravděpodobně na dojezdu. Únava mě ale přemohla. Tak si tak sedim a koukám do blba, tak jak to vlastně mám celkem často ve zvyku. A najednou přišla asi nějaká osudná minuta, a z tamní “restaurace” (čti zaplivaná hospoda) se začly rojit hejna bezdomovců a jinejch bezva existencí.. ted nic proti, každej sme ?ákej :)) sleduju si tak jednoho z nich.. jde sám mumlá si nějaký psycho věci.. koukám pořád dál .. ale on se řítí přímo na mě. Už sem měla před obličejem jeho odporný prohnilý manžestráky.. nechápala sem, to jako do mě nabourá, nebo co? Pud sebezáchovy zavelel: ,,Zdrhej, né?:)” tak že sem vystartovala a bežela k nejbližšímu hloučku lidí. Už to vypadalo že ten bezďák snad pude za mnou, ale najednou nějak změnil trajektorii, a i se svýma psycho řečma /voda, deme domů, poď,a samozřejmě many many more :)/ se spakoval. Takže odedneška si na ty autobusy dám pozor, tohle byl opravdu odpornej zážitek.

Jinak se vlastně nic neděje, s Blondýnou prohráváme sázky, který maj pak za následek určité trapné scény při hodině matematiky /sem orel, sem orel!!!/, na podrobnosti se radši neptejte, snad jen to, že bych já osobně klidě radši plácala Pildu po zadku tři hodiny v kuse. Plánujeme akce, který ale kvůli tomuhle šílenýmu počasí nevycházej, tak je zase přesouváme. Chodíme do sovětský jídelny, kde se teprve projevuje inteligence nás obou, což znamená že například skončíme dřív tak sem využít toho že tam nebude fronta řvoucích harantů, ale já samozřejmě nemůžu najít tu socialistickou kartu, která má na svém rubu ten trapný kreslený vtípek, tak jako že deme do krámu pro něco k jídlu, ale v tom se karta nečekaně objeví, takže následuje návrat do jídelny, kde se ale k radosti nás obou vytvořila kilometrová fronta, když už sme konečně na řadě, já už mám jídlo a du si sednout, Blondána zjistí, že má odhlášené obědy, načež brzdí lidi za sebou a já dostávám výtlem :)) a vrcholem toho všeho bylo, že sem si dala do pusy jedno sousto “rybího filé” (=hromada kostí přikrytá kůží) , což mě utvrdilo v tom, že tohodle se opravdu nenajim, takže v tom obchodě sme stejně skončily. Blondýna samozřejmě zabrousila ke svému DIAkoutku :))) (sooorry) a hledala trubičky, který neměly, takže si musela koupit zmrzlinu se spooooustou kalorií a já doufám, že si doma strčila prst do pusy a vyzvracela to, protože by jinak byla tlustá, a to bych se s ní musela přestat bavit. Zmrzlina byla samozřejmě ruská, aby na počest Allena, na kterýho se něco chystá. A když sem vám tady tak krásně popsala Blondýnin život :))) je asi načase se konečně rozloučit, že áno, takže užijte si víkend, zasloužíte si to !

 

» Comments (21)

  1. ty fotky taky mohly jít zvětšit ;)

  2. Rikala sem ti, at sem tu prihodu nepises:))) pockej, te serezu hned jak budu moct:))

  3. ailyn: Já vim, ale nerada bych někomu svym vzhledem znepříjemnila oběd, večeři a podobně :)) a taky nechci aby po mě všichni začali chtít Blondýnino číslo:))

    Bloncka: tak doufam že třeba hned zejtra. Já sem ted asi tři hodiny spala, jsem eště v takovym měnšim kómatu :))) takže až se proberu tak začnu komunikovat a domluvímě zejtřek

  4. To muselo bejt děsný na tom nádraží tyjo…
    Heský fotky

  5. “samozřejmě ruská, aby na počest Allena, na kterýho se něco chystá.” x-|

  6. pěkná holka ale jinak pořád stejnej “street soul shit”

  7. M. no jako tagle sem se v životě nebála.. eště že tam bylo celkem dost lidí..

  8. Smíchov je humus, nevim proč tam chodíš sama :)))

  9. Ne, na allena se nic nechysta…:))

  10. Já bych si dala tu zmrzku :) Jinak obdivuju, že jsi vůbec uteklo, protože já bych asi seděla jako zařezaná a nevěděla bych co…

  11. *utekla

  12. A já ti pořád řikam,nechod nikde v Praze sama.
    Ještě že to dobře dopadlo=)

  13. Skunck: hovno hnus, smichov r0x, strahov hood represent

  14. coze Honza :))))))

  15. Já bych se třeba bál chodit sám na vesnici. Že mě tam třeba sežere nějakej vlk nebo divoká kočka :))

    A na Smíchově je nádr aspo? humáč, ale ukaž mi nějaký normální… Já sem hnusnej kluk, já se bát nemusim

    I když teda tato reakce je velice opožděná, ostatně jako já celý…

  16. CARRIE XDDDDDDD mne se o tobe dneska zdalo!!!! letely sme spolu vrtulnikem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  17. Krásnej novej layout,už ci zimu a SNB =)

  18. koukam, ze budes jenom menit layouty, co? :D

  19. počkej kerý je fajn že miluješ hypochondry ale to já nejsem! :)) já ty nemoci fakt mám!!! :))

  20. fakt by to chtělo ty fotky zvětšit