21, Sep2006

A jako každej správnej kluk.. :D , 0

Díky strašlivé a neočekávané nemoci ležím doma, a právě tato strašlivá nemoc mě donutila něco napsat.. nebýt jí, nejspíš byste o mně nic neslyšeli ještě pěknou řádku dnů, měsíců a možná i roků. Školní rok se totiž zatím táhne asi nejnudněji ve srovnání s těmi předchozími. A tak si žiju, v tom neustálym a strašnym stereotypu a za mé (dočasné) přežití vděčím svému mp3 přehrávači.

Není to tak dávno, co jsme měli session s norskými studenty místo tradiční hodiny angličtiny. Mimo pár trapných pauz a jejich trapného zachra?ování otázkami o zvířatech ( dokážete si jistě představit že z toho témeatu byli dva 18ti letí kaliči přímo nadšeni..) jsme se s Blondýnou přistihly, jak mezi sebou konverzujeme zuřivým tempem anglicky v domnění, že nás dva kaliči poslouchají. Což se ale rozplynulo ve chvíli kdy jsme se na ně ohlédly .. povídali si norsky uplně o něčem jinym. Takže z toho vyplývá, že snaha přichází vniveč a začátek podzimnu přímo vybízí k sebevraždě. (moudro č.1) zdravím Richieho a chci aby se měl zas dobře!

Jediné potěšení mám snad jedině z dělání naschválů. Hlavně teda z terorizování Blondýny o hodinách, kradu jí propisky a vyplauji jí oči přiručním zrcátkem. Nemusím samozřejmě zdůraz?ovat, že je z toho nadšená. Ráda dělám lidem radost. Nechte se inspirovat (moudro č.2)

A teď něco pro ty, kteří zrovna v tomto zářném momentu něco konzumují. Připravila jsem si provás specální dárek v podobě pohledu na to, co můžete vidět v pracovně biologie, a na co hanka vidí zrovna přímo z lavice (musí to být velmi zpříjem?ující). Je jen škoda, že nemáme autentickou nahrávku opravdového průběhu (např. detail malých šneků přisátých na hlavě jejich matky) ale pouze tuto fotografii-enjoy:


ten hnědý flek na skle je přisátý šnek, m?am, zvracím kdykoliv procházím

Další podpora mě čekala od mého nejlepšího kamaráda:

,,Máš nějaký větší prsa, ty kojíš?”

Kojím.

Tak čáu a nečtěte to, protože to stojí za nic.

Tags:

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)