18, Nov2006

Prohlídky areálů , 0

Prodlouženej víkend volal po zážitcích, takže po zážitku číslo jedna a filozofických debatách v půl čtvrté ráno, kdy jsem se například dozvěděla že jsem celá poslintaná jsme se po pár bezmocných diskuzích (nebyl odovoz a ani chuť někam jít a jako jediná možnost se jevila zastávka autobusu, na který sme nikdy nebyly a která je, shodou okolností uprostřed dálnice a tak nastaly matematické výpočty jak se tam dostat s autem, a když jsem vyřešily toto, přišel další problém a to ten, že na této zastávce se údajně v tuto hodinu shromažďují všechny smažky světa.. vše ale dobře dopadlo a na inkriminovanou akci nás vezl muj podnapilý otec) takže tedy.. jsme se s blondýnou vypravily na jazzový koncert, který se měl odehrávat v naší oblíbené kavárně. Učinila se tedy megaslezina všech mých oblíbených lidí. Vzhledem k tomu, že se ve svym životě oddávám převážně hip hopu, to byla u mě kombinace, řekněme nečekanná, ale tenhle jazz byl fájn takže spokojenost. sesedly jsme se s blondýnou k sobě u stolu, ale toto seskupení vydrželo bohužel pouze pár minut, než mě kytarista skupiny poprosil abych si kousek poposedla aby se tam vešel.. takže ok, zdvořile jsem se se židlí oddálila od blondýny a namáčkla se na Oskara, když mě ale požádal podruhý, už opravdu nebylo kam se posunout a tak jsem k celému koncertu seděla zády – tleskejte. Depresi jsem utápěla nad medovníkem a šálkem horké čokolády, ale bohužel až po tom co mi ho přinesli jsem zjistila že na něj vůbec nemám chuť, áno aplaus.

horká čokoláda

Oskar prozměnu utápěl svou dobrou náladu (neseděl zády ke koncertu) v pomerančové zmrzlině, která byla ukrytá v opravdickém skutečném nefalšovaném pomeranči.

zmrzlina v pomeranči

V pauzách kdy se zpěvačka občerstvovala a skupina odpočívala sme tlachali o všem možnym, například o večerníčcích (kách?), kdy se nám oskar svěřil s něčím velice intimním, co nevím jestli mám publikovat, ale snad se nebude zlobit. On totiž brečel a vřeštěl kdykoliv když končil večerníček Strýček Fido. Načež po tomto odhalení, kdy jsme všichni naprázdno polkli a polila nás hrozná úzkost z jeho osudu, upadl do ještě větší deprese (viz foto níže) a to i přesto že neseděl ke koncertu zády

oskarovo šílenství

Byl to prostě fajn večer a myslim že sme se všichni bavili, takže příště snad vyrazíme zas.. akorát mi pořád v hlavě zní jeden úryvek z treku tý skupiny..

,,You have changed, sparkle in your eye is gone”

kapela
velbloud
velbloud
velbloud

Tags:

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)