25, Jan2007

Zrodil se negr , 0

No tak vono je to těžký psát, když se vrátíte z hor a všechno se na vás sesype :)) Sice ještě neni uplně po všem, ale mam snad první volnou chvilku tak se pokusim něco splodit, protože vzpomínky na to co se stalo blednou a blednou..

Takže možná byste něco rádi slyšeli o horách co :) Tak vám můžu říct, že z těch asi deseti dní jsem jezdila jen dvě ubohé hodiny, a to mám ještě pocit, že necelý. Pákrát jsme se totiž svezli na jedinym spuštěnym vleku, než přišla snowboardová škola čítající asi 40 lidí, kteří uměli svah maximálně sesunout (nic proti, každej někdy začínal) .. což ale bohužel znamenalo že shrnuli a sedřeli dolu i ten poslední ubohej sníh nesníh co se na tý polní trávě držel. Takže samozřejmě i tenhle vlek do druhýho dne zavřeli. A to byl konec. Zbytek pobytu jsem teda prožívala buď na báru ve společnosti pana campari mix či pana mojita (ketrý mi ale vůbec nechutnal)nebo zavřená v pokoji s výplodem pana Huraki Marukamiho a jeho norskym dřívím, se šílenou Naoko a zvrhlou Midori. Knížka to byla moc pěkná a všem doporučuju.

Když jsme šli z toho dvouhodinovýho pojezdu na hotel, zeptala se mě jedna známá, ukazujíc na stickerku DC shoecousa na mym prkně na otázku, co to je za značku.. odpověděla sem že jako dýsí a že jako nejlepčí, načež začala vyprávět historku že dostala od bratra k Vánocům mikinu s tímto podivným znakem a domnívala se, že je to Dolce a Gabbana od vietnamců. Ano, i takový je svět.

I přesto že teda z ježdění nebylo nic a že se ze mě chvílema při bloumání po hotelu stávalo pomalu ale jistě chodící emo, hodnotím pobyt velmi kladně, a to z hlediska utužení vztahu s pěstouny. I já, pubertální sígr se občas těším z přítomnosti věčně zaneprázdněného táty.

Dále bych chtěla poukázat na fakt, že jsem mimo naprosto sex stínů dostala od milované Blondýny k Vánocům sadu dvou gum, které se paradoxně staly jedním z nejlepších dárků letošních svátků. (sledujte ten rým, za chvíli se stanu druhým ForikemMetha)

No a jsme na konci tohoto filozofického příspěvku.

Tags:

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)