24, Aug2007

Richie a Radka jsou Alík, pozor. , 0

My new bagy
Už je moje :)

Jinak mě hrozně unavuje když někdo píše o seriálech, protože si nikdy nenajdu čas nějakej sledovat a pak se nemůžu zapojit. Výjimkou je ale Plastická chirurgie sro.. což je tak strašně zvrácený pokoukání až se z toho stane závislost. Proto jsem ve čtvrtek nemohla uvěřit k tomu, když skončil díl tak naprosto otevřeným koncem a v tv programu bylo drze napsáno ‘závěr seriálu’. Protože lžou. Protože ve světe dávno běží další dvě řady. Protože sou lakomý a nekoupěj nám, co sme na tom seriálu závislý, další díly. A tak jsem odsouzená vzdát se skvělýho českýho dabingu a mít tak o dost menší prožitek než doposud .. ale třeba mi to originální znění rozšíří slovní zásobu v tématech sex, masovej vrah, povadlý části těla a podobně – to se přece vždycky hodí.

Z posledních dní prázdnin jsem vážně skeptická, připadá mi že je prostě absurdní po těch tejdnech flákání zase najet na starej režim. Naštěstí (pokud všechno dobře dopadne) v půlce září vyrážíme naše třída, společně s paralelními sovětskými bratry směr Itálie, což bude jistě libózní :).

Byla jsem taky nucena nechat si zhotovit fotku na legitku, kterou se mi podařilo ztratit.. takže jsem se zařekla že tentokrát už prostě JO – budu na tý malý fotce která se objeví na všech mých budoucích dokladech a bude mě strašit jako její předchůdkyně v každodenním životě – konečně NORM?LNĚ. Takže sem si dala opravdu záležet na vzhledu a vydaly jsme se společně s pěstounkou směr Prague city. Když poprvé pěstounka změnila nečekaně směr do centra, v mých očích se objevil tučný otazník. Vysvětlení přišlo v podobě věty: ,,Jenom si skočim do podskalský pro jedno potvrzení” .. odpovídám: ,,Ok, počkám v autě.”.. načež se pěstounka vydala svou cestou. Nemusím doufám připomínat jak strašný vedro bylo a že sme samozřejmě parkovaly na místě kde naprosto přímo žhálo slunce. Po půl hodině, kdy byl veškerej makeup v hajzlu a já začínala proklínat svý černý kalhoty, se moje nálada začala rapidně horšit. Po další půl hodině, kdy mi přišla milostná sms ve tvaru:,,Mám pořadový číslo, ještě tak půl hodiny” jsem měla chuť vyskočit z kůže, a vysklít výlohu Zeleniny, jejíž výzdoba mě po celou dobu dráždila asi jako když zpívá Phil Collins. Na ucházející vzhled pro fotku jsem rezignovala a podle očekávání to dopadlo opět katastrofálně.

Po tom co jsem si dřepla na potupnou prosezenou stoličku ve fotolabu, dehydrovaná, splavená a na*raná, slečna fotografka to ještě korunovala úžasným bleskem, který, jak všichni víme, nikdy v historii žádnému obličeji nezalichotil. Když jsem jí šla nakázat aby to dala ještě jednou, všimla jsem si zástupu čumilů z řad zákazníků, pro které bylo toto focení velkou atrakcí.To mělo zase za následek můj vražedný obličej na výsledné fotce, s podtextem a nevinnou vzkazkou ,,už tu spoušť zmákčni, sedim tu jak idiot s tim retardnim úsměvem”. Proklínám průkazkový fotky..

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)