02, May2008

Celer , 15

Ano, je to neuvěřitelné, ale je tomu skutečně tak! Opět píšu a dokonce je interval mezi spoty menší než tři týdny. To je na pováženou. A dokonce hned takhle na začátku dostanete video, na jehož začátku je mrkvička Jakub, jak nasává stelinku a kterýho ignorujte a rovnou si přelaďte na mě, jak nechápavě zírám a pak z ničeho nic vykřiknu něco jako “háá” a pokračuju v dávání si pohody. A vůbec poslední dobou tak trošku nevim, jestli je lepší psát často, ale skoro o ničem nebo tak jak to bylo doteď – velmi zřídka ale o více věcech, budu ráda za názorstvo :)

Tak ale minule sem psala o divadlu, tak asi by byla docela slušnost se zmínit. takže asi ten obrázek co sem vložim bude mluvit za vše:

Zrušeno.

Nó.. sme se táhli do prahy, autobusem, vymóděný divadelně a pak tam přijedem a vidíme tohle. Tak sme šli aspoň do muzea komunismu, co je teďko Na Příkopech a odhodlali sme se zaplatit každý 140kčs za tento kulturní zážitek. Žena od lístků však v našich srdcích zabodovala zprávou tak každej za 40,-. Ale doporučuju to, je to celkem hezky udělaný, ale chce to asi víc času, abyste stihli přečíst všechny tabule s popiskama. S výstavou Grand designu se to fakt nedalo srovnat, ta byla totiž dost tragická, ale o tom už jsem kdysi psala :)

Takže jsme se vydali směrem Mirage, který nás ale zaskočil tim, že byl zrušenej:D takže se Jakub snažil nalákat mě do nějakýho zaplivanýho lokálu u kostela, načež jsem odvětila že tu na něj počkám a že mě vevnitř, ještě v den “čár” (= miliony ožralejch dědků s pupkem a rezavym plnovousem) rozhodně nikdo neuvidí. Tim sem si získala respekt a vydali sme se do Jetsetu u village cinemas, kde sme rozhodně neprohloupili. Sice obsluhující slečna vypadala poměrně zpruzeně, ale prostředí bylo hezký a hlavně je celej bar takovej rozlehlej, že víceméně máte soukromí a jde si tam v klidu pokecat, aniž byste museli přeřvávat tisíce decibelů.

JetSet

Jinak sme s Blondýnou získaly krásné dvě jedničky z testu z angličtiny, kdy sem teda aspoň já čekala všechny možný hodnocení, jenom ne tyhle. Takže taková strašná motivace, díky bohu. Zato dnešní biologie byla taková úsměvná. Ležela jsem v tom celej ten volnej den a bylo mi to úplně k ničemu. Prostě na tohle nemám buňky, zlatý programování. A to sem se fakt snažila!

A ještě jsem se vlastně chtěla pochlubit tou novou peněženkou, je kožená a já furt inhaluju tu vůni.. nejdřív sem jí chtěla jít vrátit, protože sem si nemohla zvyknout na to zapínání v podobě magnetu, ale už sme si na sebe zvykly a je skvělá*

wallet

Edit: Tak links jsou zpátky a dokonce začínám uvažovat o novým layoutu, škoda že jsou dny tak krátký :)

Tags:

 

» Comments (15)

  1. vskutku zajímavé, ba přímo konsternující :D

    » reagovat

  2. ty drz hubu:DD

    » reagovat

  3. nečekaná, ba přímo konsternující odpověď… a eště jak machruje s tou peněženkou, kdybych chtěl být zlý, udělal bych ti fialovorůžovomalinový upgrade:D

    » reagovat

  4. Počkej! Ty dostaneš, to video si eště vyřikáme:DD!! A za trest ti nějak vylepšim peněženku, přesně jak to popisoval ?edkev! Těš se! Jooo!!! A nebo ti něco udělam s botama!

    » reagovat

  5. v JetSetu mi jeden mladý muž na toaletách řekl, že vypadám fakt špatně… Asi sem nebyl jeho typ.. škoda

    » reagovat

  6. naraz jí na hlavu sombréro a požadovaný efekt se dostaví téměř okamžitě… ovšem budeš nucen snášet její všeprobodávající pohledy:D

    » reagovat

  7. penezenka je uzasna a chci jakykoli zapisy avsak s co nejvetsi frekvenci…

    » reagovat

  8. to není H?! XDDD

    » reagovat

  9. velmi pohledná peněženka. řidičský průkaz se v ní přímo skví.
    jinak jsem zastánkyní názoru že je skvělé psát blog často

    proto jej píši jednou do měsíce.

    » reagovat

  10. Jen piš! ;DD
    a já májm peněženku taky na magnet a je to láska na celej život!

    » reagovat

  11. video je hodne akcni :D

    » reagovat

  12. Hughhh: no hlavně ten úvodní monolog ,,Ty mě kameruješ!” :DD

    ?edkev:hlavně napiš o tom jak v bufetu machruju s kovovou padesátkou, jak největší g unit nigga:DD

    Kapustaaa: s botama? myslim že pomstít se ti následně na ty lakai by tě bolelo, takže si nech zajít chuť:DD

    skunck: třeba to byla nějaká namlouvací praktika.. nezapomínej že seš z vesnice a nevíš moc o pražských mravech:D

    Hel: kuju* tak uvidime no, ja mam strach ze bych pak psala fakt o blbostech :)

    natalia: je!

    Hanita: Právě, ten řidičský průkaz na sebe má účelně strhávat pozornost, aby všichni věděli že ho mám a že sem jakoby úplně nejlepší ze všech! Ale myslim si že bys měla obnovit friday five.. to byl dycky důvod že aspo? někdo něco napsal! Můžeme se o tom v močůvce poradit.

    Lou: no občas se to šprajcne a neuděláš nic a furt s evotvírá!

    » reagovat

  13. Peněženka na magnet je dobrá jen do té doby, než tam má člověk toho tolik, že se začne samovolně otevírat :D Ale jinak jako velmi fešná věc :)

    » reagovat

  14. carrie: :)))

    Maya: To je dobrý, že se ti to stává XDDD

    » reagovat

  15. Maya: presne.. me kdyz se tam nak blbe nakupej ty drobny tak nemam sanci :)

    » reagovat

Say something!