12, Nov2006

Dobrý podvečer, , 0

přeji hezké ráno. Jdu si zase stěžovat. Takže, za prvé chci říct že moje ubohá finanční situace ve mně stále víc a víc vzbuzuje touhu změnit si jméno, jít na plastiku a někam se prostě vypařit na celej prosinec. Vánoce sou paradoxně pro mě letos tím, na co se nejmí? těšim. Jak tak zjišťuju, nemám takový pocity jenom já sama, tak lidi nebudem to lámat přes koleno a prostě to letos zrušíme né? Tak né.

Jinak jízdy autobusem mě dojímaj čím dál tím víc.. všude masy lidí s taškama, náckové co jedou na hokej a podobně. To je teda samo o sobě ještě docela standart, ale teď jak začlo bej venku hnusně, blivno, mlhavo a pršavo ty lidi dycky navlhnou a dyš se pak shromážděj všichni na sobě nalepený v úzký uličce autobusu, vytvoří to celkem nemilej (pokud se to někomu líbí tak se omlouvám že zra?uju jeho city) smrádek, no – budeme věci nazývat pravými jmény – pořádný, velký, mohutný smradisko. Pokud máte štěstí, máte v autobuse ještě pár zanedbaných starců, takže ono smradisko se smísí ještě s mrtvolným zápachem z ůst, odéru fajfky a důchodeckých sekretů. A tohle já nesnášim moc dobře.. těšila sem se na každou další zastávku až se s otevřením dvěři dostane dovnitř nějakej ten čerstvej vzduch. Ke konci už mě přepadaly myšlenky že snad vystoupim a dojdu to, ale lenost vyhrála, jako vždycky.

Nic pozitivnějšího pro vás dnes nemám, vlastně sem pro vás nikdy nic pozitivního neměla, takže vlastně nezbývá než zase dodat abyste to nečetli.

Jo a tó, eště chci říct že váš život bude street soul otravovat další rok, včera totiž zazněly hromy nastalo dramatické ticho a já uskutečnila už potřetí platební transakci ve prospěch pipni.cz.

Tags:

 

» Comments

(Komentáře jsou pro tento post uzavřeny.)